- 09.11.2022
- 0.0 Reitingas
- 1031 Peržiūr
- Aptarti
Kai lauke apsiniaukę, drėgna bei niūru, tai savo virtuvėje ruošiami pietūs, kepami įvairiausi pyragai man tikrai savotiškai praskaidrina nuotaiką ir namuose pasidaro taip jauku ir gera. Su visa šeima vieningai pietums nutarėme išsikepti vištą, įdaryta obuoliais. Vau, kaip pakvipo visi namai ir kokie skanūs gavosi pietūs. Eilinį kartą pasiteisino receptas su majonezu, kurį šį kartą rekomenduoju ir Jums.
Ingredientai
- vištos: 1 (manoji svėrė apie 2 kilogramus)
- česnakas
- pipirai
- druska
- vištienos prieskoniai
- majonezas
- sviestas
- obuoliai: kelių
- bulvės: kelios.
Recepto paruošimas
1. Vištą įtriname česnaku, visais nurodytais prieskoniais, majonezu ir uždengus paliekame marinuotis bent 3 valandas (galite palikti ir per visą naktį).
2. Bulvėse padarome įpjovimus, jas dar sutepame aliejumi ir pagardiname druska bei mėgstamais prieskoniais.
3. Prieš dedant į kepimo skardą vištą, ją dar vieną kartą sutepame majonezu.
4. Ant skardos, užtiestos kepimo popieriumi padedame vištą, į kurios vidų sudedame obuolius šalia sudedame bulves.
5. Dedame kepti į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę maždaug 90 minučių.
6. Bebaigiant kepti vištą sutepame sviestu.
7. Višta gerai iškepa, plutelė būna traški, trumpai tariant nuostabi. Skanaus!
Rekomendacija: Daugiau receptų kaip kepti vištą rasite: Keptos vištos receptai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau