- 06.07.2019
- 4.5 Reitingas
- 2230 Peržiūrų
- Aptarti
Nekepto varškės torto receptas.15 minučių, ir švelniausias desertas paruoštas!
Ingredientai:
– varškė – 360 g
– cukrus – 100 g
– vanilinis cukrus – 1 pakelis
– pienas – 200 ml
– sviestas – 80 g
– želatina – 5 g
– kokoso drožlės – 80 g
– sausainiai – 100 g
– virtas sutirštintas pienas – 100 g
– šokoladas – 50 g.
Paruošimas:
1. Želatiną užpilti 3 valgomaisiais šaukštais vandens, išmaišyti ir leisti išbrinkti.
2. Kokoso drožles supilti į puodą, užpilti 100 ml pieno ir pavirti 5-7 min iki minkštumo.
3. Į varškę įdėti cukrų, vanilinį cukrų, suminkštėjusį sviestą, įpilti 100 ml pieno ir suplakti blenderiu.
4. Formą su aukštais borteliais iškloti plėvele, išdėti sluoksnį sausainių ir truputį juos sutepti pašildytu virtu sutirštintu pienu.
5. Dėti dar vieną sluoksnį sausainių.
6. Išbrinkusią želatiną ištirpinti mikrobangų krosnelėje ar vandens vonelėje, sudėti į varškės masę, suplakti ir įdėti kokoso drožles. Dar kartą viską kruopščiai permaišyti.
7. Supilti kremą į formą, išlyginti paviršių, dėti dar vieną sluoksnį sausainių.
8. Šokoladą ištirpinti kartu su 50 g sviesto ir padengti sausainių sluoksnį šokoladu.
9. Dėti į šaldytuvą 2 valandoms, kad želatina sustingtų.
10. Išimti tortą iš formos, nuimti plėvelę ir galima gerti arbatą.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau