- 02.08.2020
- 0.0 Reitingas
- 1101 Peržiūr
- Aptarti
Ingredientai:
- 1 kg. bulvių;
- 2 kiaušiniai;
- 120 ml. pieno;
- 1,5 a.š. druskos;
- žiupsnis maltų juodųjų pipirų;
- 70 g. miltų;
- 1 a.š. kepimo miltelių;
- 170 g. fermentinio sūrio;
- 3 v.š. parmezano sūrio;
- 1 v.š. maltų džiūvėsių;
- gabalėlis sviesto.
Gaminimas:
1. Į dubenį muškite kiaušinius, berkite druską, pipirus, miltus, kepimo miltelius, supilkite pieną ir gerai išplakite.
2. Bulves nulupkite, nusausinkite ir supjaustykite kuo plonesniais griežinėliais. Geriau tam naudoti virtuvinį kombainą. Bulvių griežinėlius dar kartą nusausinkite.
3. Pjaustytas bulves sudėkite į didesnį dubenį, apipilkite prieš tai paruoštu plakiniu ir išmaišykite.
4. Kepimo formą ištepkite sviestu ir sudėkite pusę paruoštų bulvių. Ant viršaus dėkite tarkuotą arba griežinėliais pjaustytą sūrį ir ant viršaus sukrėskite likusias bulves.
5. Pyrago viršų apibarstykite tarkuotu parmezano sūriu ir džiūvėsiais. Uždėkite kelis griežinėlius sviesto.
6. Kepkite valandą laiko iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau