Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » 2021 » Birželio » 05

Kepta įdaryta žuvis - skumbrė su daržovių įdaru

Kepta Įdaryta Žuvis - Skumbrė Su Daržovių Įdaru

Aš kaip ir daugelis žuvį valgau per retai (tikriausiai daugiausiai jos suvalgome Gruodžio mėnesį, šventiniu laikotarpiu). Tikrai reikėtų ją savo virtuvėje atrasti daug dažniau. Mano asmenine nuomone neskanios žuvies nebūna, tik svarbu išmokti ją tinkamai paruošti. Tokį keptos įdarytos žuvies receptą visai netyčia pamačiau viename angliškame portale ir nusprendžiau, kad turiu išmėginti, nes jau senokai žuvies neruošiau. Pamėginau ir labai patiko. Vienas iš tų receptų, kuriuos būtinai kartosiu, o dabar atėjo jūsų eilė pamėginti.

Ingredientai

  • skumbrės su galva: 1
  • juodieji pipirai: žiupsnio
  • druska: pagal skonį
  • citrinos sultys: šlakelio
  • žuvies prieskoniai: 1 arbatinio šaukštelio.

Įdarui:

  • morkos: 1
  • raudonieji svogūnai: 1
  • porai: 1
  • pievagrybiai: ~2-4
  • druska: žiupsnio
  • aliejus: šlakelio.

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia skumbrę įpjaukite iš viršaus iki apačios palei stuburo kaulą iš abiejų pusių. Kaulą išpjaukite. Didžiausius kaulus taipogi išimkite.

2. Tada žuvį pabarstykite druska, pipirais, žuvies prieskoniais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Palikite pasimarinuoti, kol ruošite įdarą.

3. Daržoves nulupkite.

4. Morką sutarkuokite burokinės tarkos pagalba.

5. Svogūną pasmulkinkite.

6. Porą supjaustykite žiedais, o pievagrybius tiesiog riekelėmis.

7. Tuomet keptuvėje įkaitinkite aliejų.

8. Sudėkite daržoves ir pakepinkite kelias minutes, kol jos šiek tiek suminkštėja.

9. Sudėkite pievagrybius ir pabarstykite druska. Pakaitinkite šiek tiek.

10. Tada skumbrę įdarykite pasiruoštu daržovių įdaru.

11. Suvyniokite į kepimo popierių ir kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 35-40 minučių. Skanaukite!

Rekomendacija: Daugiau skumbrės receptų rasite: Skumbrės receptai.

skumbrė, žuvis, žuvies patiekalai, įdaryta žuvis, žuvies receptai

Recepto Autorius Kviečiu į virtuvę

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
2025-07-06 laikas 21:51 Receptai Obuolių spurgos sluoksniuotoje tešloje: sveikas ir traškus desertas
Ruduo Lietuvoje – obuolių metas, kai virtuvės prisipildo šilto cinamono kvapo ir jaukių desertų. Obuolių spurgos sluoksniuotoje tešloje, keptos karšto oro gruzdintuvėje, yra tobulas modernios lietuviškos virtuvės pavyzdys, sujungi...

Skaityti daugiau

2025-07-04 laikas 07:53 Receptai Voveraitės su Šonine ir Grietinėle: Nostalgiškas Lietuviškas Receptas
Šiame straipsnyje dalinamės ne tik klasikiniu receptu, bet ir naujomis idėjomis, alternatyvomis bei patarimais, kaip šį patiekalą paversti dar įsimintinesniu. Pasiruoškite sužavėti savo artimuosius ir atrasti lietuviškos virtuvės ...

Skaityti daugiau

2025-07-04 laikas 07:43 Receptai Kepti Baravykai su Šonine ir Bulvėmis: Tradicinis Lietuviškas Receptas
Šiame straipsnyje dalinamės tradiciniu receptu, alternatyvomis, naudingais patarimais ir net keletu naujų idėjų, kaip šį patiekalą paversti dar įsimintinesniu. Pasiruoškite sužavėti savo artimuosius ir atrasti naujų skonių!...

Skaityti daugiau

2025-07-13 laikas 08:56 Česnakų stiebai: Cheminė sudėtis, nauda sveikatai ir kaip juos paruošti
Šiame straipsnyje atskleisime česnakų stiebų cheminę sudėtį, jų naudą ir galimą žalą organizmui, biologinį poveikį bei pateiksime skanių receptų, kaip juos panaudoti virtuvėje. Pasinerkite į šią kvapnią kelionę ir sužinokite, kodėl česnakų stiebai tu...

Skaityti daugiau

2025-07-13 laikas 08:24 Mėlynojo ryklio odos paslaptys: Kaip nanostruktūros keičia spalvą
Naujausi moksliniai tyrimai atskleidžia, kaip guanino kristalai ir melaninas sukuria šį unikalų efektą, o šios žinios gali revoliucionizuoti technologijas – nuo medicinos iki povandeninių technologijų. Šiame straipsnyje gilinsimės į šio fenomeno moks...

Skaityti daugiau

2025-07-13 laikas 08:04 Ahnenerbe: Paslaptys, mokslas ir nacistinės ideologijos šešėlis
Ši paslaptinga organizacija, veikusį Trečiajame Reiche, iki šiol kelia diskusijas. Nuo arijų rasės šlovinimo iki žiaurių eksperimentų koncentracijos stovyklose – kas iš tiesų slypi už „Protėvių paveldo“ draugijos veiklos? Šiame straipsnyje atskleisim...

Skaityti daugiau

2025-07-12 laikas 20:43 Pranašiški Sapnai ir Zodiako Ženklai: Mistinis Ryšys su Visata
Šiame straipsnyje atskleisime, kurie ženklai pasižymi pranašiškų sapnų dovana, kaip jie gali ją panaudoti ir kokios mokslinės bei ezoterinės priežastys slypi už šio fenomeno. Pasinerkite į mistikos ir astrologijos pasaulį!...

Skaityti daugiau

2025-07-11 laikas 19:08 Psichologiniai Teigiamų Santykių Požymiai: Kaip Atpažinti Tikrąją Meilę
Atraskite psichologinius požymius, rodančius stiprius santykius, ir sužinokite, kaip kurti harmoningą ryšį su mylimu žmogumi. Šiame straipsnyje aptarsime pagrindinius teigiamų santykių požymius, remdamiesi psichologijos principais, ir pateiksime prak...

Skaityti daugiau