- 19.02.2021
- 1.0 Reitingas
- 1126 Peržiūrų
- Aptarti
Šį kartą mano dienos pietūs iš kiaulienos suskambo visai naujomis natomis. Ir prireikė visai mažai pastangų. Tiesiog prie kiaulienos kepsnio pasigaminti tobulą pelėsinio sūrio padažą su grietinėle, kuris labai pagyvino skonį. Seniai valgiau tokį skanų kepsniuką, kurį iškepiau tiesiog savo keptuvėje!
Ingredientai
- kiaulienos sprandinė: 4 kepsnių
- česnakas: 1 skiltelės
- džiovintų žolelių mišinys: 1 arbatinio šaukštelio
- druska: pagal skonį
- juodieji pipirai: žiupsnio
- aliejus (kepimui).
Padažui:
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kiaulienos nugarinės kepsnelius pabarstykite druska, pipirais, žolelėmis ir susmulkintu česnaku.
2. Tuomet keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite kepsnelius iš abiejų pusių, kol mėsa gražiai apskrunda bei iškepa.
3. Tada kitoje keptuvėje ištirpinkite sviestą.
4. Sudėkite trupintą sūrį, pamaišykite, kol pradeda lydytis.
5. Tuomet supilkite grietinėlę ir šiek tiek pakaitinkite, kol padažas sutirštėja.
6. Po to kepsnius dėkite į lėkštę. Apipilkite padažu.
7. Labai skanu patiekti su bulvėmis bei salotomis. Skanaukite!
Rekomendacija: Daugiau kepsnių receptų rasite: Kepsniai.
Recepto Autorius Kviečiu į virtuvę
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau