- 21.09.2020
- 0.0 Reitingas
- 1224 Peržiūros
- Aptarti
Tai yra ganėtinai neįprasta, bet neprasta uogienė, su kuria mes dažnai gardiname įvairius pyragus (tai yra naudojame įdarams). Taip pat man skanu prie labai saldžių blynelių.
Jei kas nesusidūrėte, svarainiai turi ganėtinai aštrų bei rūgštų skonį. Norint sušvelninti svarainių skonį, naudosime kriaušes.
Ingredientai
- kriaušės: 1 kilogramo
- svarainiai: 1 kilogramo
- cukrus: 1,5 kilogramo.
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių kriaušių nelupkite, tik išimkite sėklides bei supjaustome smulkiais gabalėliais.
2. Užpilkite kriaušes pusę nurodyto kiekio cukraus.
3. Kita puse cukraus užpilkite išsėklintus bei supjaustytus svarainius.
4. Svarainių sirupą galima panaudoti kitoms reikmėms. Svarainių ir kriaušių uogienei panaudosime tik kriaušių sirupą.
5. Vaisius sudėkite į verdantį sirupą ir virkite maždaug 20 minučių.
6. Išpilstykite į stiklainiukus, užsukite steriliai dangteliais ir apverskite.
7. Palaukite kol pilnai atvės ir neškite laikyti kur nors vėsiai. Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau