- 04.07.2019
- 3.2 Reitingas
- 3489 Peržiūrų
- Aptarti
Turbūt gana sunku rasti tokį, kuriam nepatiktų zefyrai. O vyresnė karta dar ir ilgesingai dūsauja: „Va seniau tai buvo zefyrai, o šiandien tai gryna chemija“. Iš dalies jie teisūs.
Šiandien mes norime pasidalinti švelnių varškės zefyrų, kuriuos lengva pagaminti namų sąlygomis, receptu. O dar jie nekaloringi, kas būtinai patiks saldumynų mėgėjams, priverstiems skaičiuoti kalorijas.
Varškės zefyrams būtina:
varškė 9% – 400 g
želatina – 15 g
pienas 3,2% – 120 ml
cukraus pudra – 50 g
Pirmiausia reikia želatiną užpilti pienu ir palikti išbrinkti apie 10 min. Varškę suplakti su cukraus pudra blenderyje iki vienalytės masės. Pridėti išbrinkusią želatiną ir suplakti dar kartą. Masę būtina perpilti į formą ir 2 val į šaldytuvą. Ir desertas gatavas!
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau