- 02.07.2021
- 0.0 Reitingas
- 1042 Peržiūros
- Aptarti
Šitaip įdarytas prancūziškas batonas su rūkyta lašiša ir tepamu sūreliu garantuotai papuoš jūsų užkandžių stalą. Pasigaminti visai paprasta ir greita.
Ingredientai
- prancūziškas batonas: 1 (maždaug 30 centimetrų ilgio)
- rūkyta lašiša: 150 gramų
- mėlynasis svogūnas: mažas gabalėlis
- tepamas varškės sūris: 150 gramų (pvz. Philadelphia)
- grūdėtosios garstyčios: 1 arbatinio šaukštelio
- alyvuogių aliejus: 1 arbatinio šaukštelio
- citrinos sultys: 1 arbatinio šaukštelio
- šviežiai pjaustytos petražolės: žiupsnelio
- malti juodieji pipirai.
Recepto paruošimas
1. Pradžioje į dubenį sudedame smulkiais kubeliais supjaustytą lašišą bei mėlynąjį svogūną, dedame sūrį, garstyčias, supilame aliejų, citrinos sultis, suberiame petražoles, maltus juoduosius pipirus bei viską ganėtinai gerai išmaišome.
2. Tuomet nupjauname prancūziško batono abu galus bei ilgu šaukšteliu išskobiame minkštimą.
3. Pridedame paruošto įdaro, susukame į maistinę plėvelę bei laikome šaldytuve maždaug 30 minučių.
4. Supjaustome riekelėmis bei patiekiame. Skanaujame!
5. Patarimas: Nelaikome paruošto batono per naktį, nes taip jis bus sumirkęs bei praras savo traškumą. Skanaus!
Rekomendacija: Daugiau lašišos receptų rasite: Lašišos receptai.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau