
- 19.06.2021
- 0.0 Reitingas
- 2126 Peržiūrų
- Aptarti
Paprasti ir labai skanūs užkandžiai su rūkyta lašiša bei ikrais. Tikrai rekomenduoju pasigaminti. Pas mus jie visada pirmi pradingsta nuo stalo, tinka tiek gimtadieniams, tiek vakarėliams, tiek vakaro pasisėdėjimui prie filmo.
Ingredientai
- ilgi prancūziški batonai (baguette): 1
- raudonieji ikrai: 100 gramų (dirbtiniai arba tikri)
- juodieji ikrai: 100 gramų (dirbtiniai arba tikri)
- rūkyta lašiša: 100 gramų
- lydytas sūrelis: 1 dėžutės - 175 gramų (naudoju ROKIŠKIO GRAND, 23% riebumo)
- švieži krapai
- svogūnų laiškai.
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių suraikome riekutėmis prancūzišką batoną.
2. Tada apskrudiname jas iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, maždaug 5 minutes, kol parus.
3. Tuomet į dubenį suberiame ikrus, smulkiai pjaustytą rūkytą lašišą, smulkintus krapus ir svogūno laiškus.
4. Dedame lydytą sūrelį ir išmaišome.
5. Tada pasiruoštą masę uždedame ant batono riekučių.
6. Papuošiame susmulkintais svogūnų laiškais arba kitais žalumynais. Lepinamės!
Rekomendacija: Daugiau užkandžių receptų rasite: Užkandžiai.
Recepto Autorius Rasos virtuvės užrašai
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. X(twitter) kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau