- 29.11.2020
- 0.0 Reitingas
- 615 Peržiūrų
- Aptarti
Aš esu visiškai tikra, kad tokio varškės apkepo su morkomis dar nesate gaminę ir ragavę. Jis gaunasi minkštas, labai skanus ir tikrai neatsivalgomas.
Šį varškės apkepą galite kepti vieną didelį, bet taip pat galite kepti ir atskirai - kiekvienam po mažesnę porciją.
Tai tikriausiai vienas iš pačių skaniausių (o gal ir pats skaniausias) mano keptų varškės apkepų. Tikrai rekomenduoju pasimėginti.
Ingredientai
- varškė: 400 gramų
- morkos: 100 gramų
- kiaušiniai: 3
- sviestas: 75 gramų (+ šiek tiek indo patepimui)
- cukrus: 3 šaukštų
- manų kruopos: 4 šaukštų
- vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kiaušinius išplakame su cukrumi ir sudedame per sietelį pertrintą varškę.
2. Tada supilame ištirpintą sviestą, dedame burokinės tarkos pagalba sutarkuotas morkas, taip pat suberiame vanilinį cukrų ir gerai išmaišome.
3. Kepimo indą ištepame sviestu.
4. Tuomet sudedame varškės masę ir išlyginame paviršių.
5. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių (jeigu kepsite atskiruose indeliuose, tai kepimo laikas atitinkamai sutrumpės). Skanaus!
Rekomendacija: Daugiau varškės apkepų receptų rasite: Varškės apkepai.
Receptu pasidalino Samčio užrašai
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau