- 13.04.2023
- 0.0 Reitingas
- 967 Peržiūrų
- Aptarti
Iš pačių paprasčiausių ir biudžetinių ingredientų gaminu visą kalną skanumynų! Šiuos greitus pusryčius mėgsta visa mano šeima. Būtinai išbandykite šio recepto blynelius - ypač gardūs!
Gaminimas:
Kiaušinius plakite plaktuvu iki vientisos masės. Įberkite druskos ir išmaišykite.
Supilkite šiltą kefyrą ir gerai išmaišykite.
Supilkite manų kruopas ir gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Obuolius supjaustykite, nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka. Suberkite tarkuotus obuolius į tešlą ir dar kartą gerai išmaišykite. Uždenkite tešlą maistine plėvele ir palikite dvidešimčiai minučių.
Į išplaktą mišinį įberkite sodos, išmaišykite ir sudėkite į konditerinį maišelį.
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Išspauskite tešlą ir kepkite blynelius iš abiejų pusių, kol taps auksiniai.
Gero apetito!
Produktai:
- 2 vištienos kiaušiniai
- Druskos - 0,5 arbatinio šaukštelio
- Cukraus - 2 valgomieji šaukštai
- Šiltas kefyras - 250 ml
- Susmulkintos manų kruopos - 250 g
- Soda - 0,5 arbatinio šaukštelio
- Augalinis aliejus - kepimui
- Obuoliai - 2 vnt.
Ar norite išbandyti šį receptą? Pasidalykite juo komentaruose. Dalinkitės ir užsiprenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau