- 17.04.2023
- 0.0 Reitingas
- 706 Peržiūrų
- Aptarti
Šis varškės apkepas gaunasi be išimties! Jis nesukrenta ir visada duoda 100 % rezultatą. Minkštas, šventiškas ir nuostabiai skanus! Jis visai nesudėtingas, su įprastais turimais produktais.
Skanėstas!
Kaip pasigaminti:
Į dubenį supilkite varškę, cukrų ir vanilinį cukrų. Supilkite grietinėlę ir pieną. Sudėkite manų kruopas, įmuškite kiaušinius ir viską išmaišykite iki vientisos masės. Palikite pastovėti. Palikite pastovėti penkiasdešimt šešiasdešimt minučių.
Tada masę sumaišykite panardinamuoju mikseriu.
Sudėkite sultenes ir išmaišykite. 22 cm skersmens formą išklokite pergamentiniu popieriumi, ištepkite augaliniu aliejumi ir supilkite varškės masę. Įkaitinkite orkaitę iki šimto devyniasdešimties laipsnių temperatūros ir kepkite 35-45 minutes.
Gražios dienos!
Ingredientai:
- 9 % varškės - 500 g.
- Cukraus granulių - 100 gramų
- Vanilinio cukraus - 1 arbatinis šaukštelis
- Manos - 40 gramų
- Pienas - 275 gramai
- 30 % grietinėlės - 150 gramų
- 2 vištų kiaušiniai
- Sultenės - 125 gramai.
Ar jums patinka varškės apkepas? Kaip dažnai jį gaminate? Rašykite komentaruose. Dalinkitės ir užsiprenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau