
- 26.11.2019
- 3.0 Reitingas
- 2073 Peržiūros
- Aptarti
Sklinda gandai, kad šį apkepą valgo net tie, kurie nemėgsta varškės.
Ingredientai:
Varškė (sausesnės) - 600 g;
Kiaušiniai - 3 vnt.;
Manų kruopos - 4 valg. šaukštai;
Cukrus - 3 valg. šaukštai;
Druska - žiupsnelis;
Pienas - 180 ml;
Sviestas - 70 g;
Saujelės džiūvėsėlių skardai pabarstyti;
Grietinė paviršiaus aptepimui.
Gaminame. Varškės apkepas
Manų kruopas užpilame pienu ir palaikome 30 min. Sviestą ištirpiname, kiaušinius išplakame su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Į dubenį dedame sviestą, varškę, išplaktus kiaušinius, manų kruopas su pienu ir viską gerai išmaišome. Kepimo skardą ištepame sviestu, pabarstome džiūvėsėliais, supilame varškės apkepo masę, šaukštu išlyginkite paviršių ir aptepame grietine. Varškės apkepą kepame 30-35 minutes vidutinio karštumo orkaitėje. Tiekiame su grietine ir mėgstama uogiene.
Skanaus!
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau