- 02.06.2021
- 0.0 Reitingas
- 932 Peržiūros
- Aptarti
INGREDIENTAI:
Pagrindui reikės:
50 g. graikinių riešutų;
45 g. migdolų miltų;
1 v.š. medaus.
Kremui reikės:
100 g. šilauogių;
1 v.š. citrinų sulčių;
450 g. maskarponės sūrio;
60 g. cukraus;
1,5 a.š. želatinos miltelių;
1 v.š. vandens.
GAMINIMAS:
1. Paruoškite keksiukų pagrindą. Į elektrinį smulkintuvą dėkite riešutus, migdolų miltus ir viską sumalkite. Supilkite medų ir dar kartą gerai viską išmaišykite iki vientisos masės.
2. Gautą masę dėkite į keksiukų formeles ir gerai prispauskite, kad tolygiai pasidengtų visas formelių dugnas. Keksiukų formeles dėkite į šaldymo kamerą bent 30 minučių.
3. Paruoškite kremą. Šilauoges sutrinkite su citrinos sultimis.
4. Trintas uogas gerai išplakite su maskarponės kremu ir cukrumi.
5. Atskirame dubenėlyje želatiną sumaišykite su vandeniu ir palikite pastovėti penkioms minutėms. Po laiko želatiną šiek tiek pašildykite mikrobangų krosnelėje ir sumaišykite su šilauogių kremu.
6. Kremą dėkite į keksiukų formeles ant prieš tai paruošto pagrindo ir tolygiai paskirstykite.
7. Keksiukus dėkite į šaldytuvą bent keturioms valandoms arba dėkite į šaldymo kamerą dviems valandoms ir prieš patiekiant palikite kambario temperatūroje bent 15 minučių.
8. Po laiko nulupkite popierinį pagrindą nuo keksiukų ir papuoškite mėtų lapeliais bei šilauogėmis.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau