- 04.05.2020
- 0.0 Reitingas
- 1413 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
115 g. sviesto;
120 ml. pieno;
125 g. riešutų sviesto;
30 g. kakavos miltelių;
250 g. baltojo cukraus;
50 g. rudojo cukraus;
1 a.š. vanilės ekstrakto;
žiupsnis druskos;
255 g. avižinių dribsnių.
Recepto paruošimas:
1. Į virimo puodą dėkite sviestą, pilkite pieną, berkite cukrų, druską, kakavos miltelius ir virinkite ant vidutinės ugnies, kol sviestas ištirps ir visi ingredientai susimaišys iki vientisos masės.
2. Padidinkite ugnį ir pavirkite visą masę apie minutę laiko. Puodą nukelkite nuo ugnies.
3. Į šokoladinę masę sudėkite riešutų sviestą, avižinius dribsnius, vanilės ekstraktą ir viską gerai išmaišykite.
4. Iš paruoštos sausainių tešlos, ant kepimo popieriumi išklotos skardos, formuokite sausainius ir palikite kurį laiką pastovėti, kol tešla sukietės.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau