- 23.09.2021
- 0.0 Reitingas
- 2086 Peržiūrų
- Aptarti
Vienas iš sėkmingiausių karštos mėsos ir bulvių receptų.
Pasirodo gražiai, apetitiškai, sočiai, puikiai tinka šventiniam stalui, vakarienei su šeima.
Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:
- bulvės, 700 g;
- malta mėsa, 350 g;
- sviestas, 60 g;
- pienas, 60 g;
- sūris, 200 g;
- švieži žalumynai;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- svogūnas, 1 gabalas;
- česnakai, 2 skiltelės;
- druskos, pipirų, prieskonių.
Virimo procesas
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, nusausinkite, įberkite baltymų ir gaminkite bulvių košę, suberkite smulkiai supjaustytus žalumynus.
Faršą pagardinkite kiaušiniu, smulkiai pjaustytu svogūnu, kapotu česnaku.
Sūrį supjaustykite mažais kubeliais.
Į maltos mėsos rutulį įdėkite sūrio gabalėlį.
Faršo rutulį „apvyniojame“ bulvių masėje, viską paverčiame bandele.
Kepimo indą ištepkite sviesto gabalėliu ir išdėliokite rutuliukus.
Viršų išplakite kiaušiniu ir pienu.
Kepame 25 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Išimkite formą iš orkaitės, pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite, kol ištirps.
Patiekalas bus labai patenkintas, jis atrodo tiesiog apetitiškai, aš taip pat gaminu salotas iš šviežių daržovių, o marinuoti agurkai ir pomidorai puikiai tinka žiemą.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau