Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » 2024 » Vasario » 22

Itin fantastiški ir sultingi mėsos kukuliai!

Itin fantastiški ir sultingi mėsos kukuliai!

Šiandien noriu parodyti Jums dar vieną fantastišką būdą kaip paruošti skanius ir sultingus mėsos kukulius pomidorų padaže. Aš juos ruošiu orkaitėje ir man asmeniškai jie gaunasi bene tobuli. Paruošimas tikrai nėra sunkus, o rezultatas be galo geras. Imkite šį receptą ir garantuoju Jums, kad mėgausitės labai skania vakariene!

Ingredientai

  • faršas: 500 gramų (naudoju maišytą kiaulieną su jautiena)
  • ryžiai: 1 saujos (naudoju basmati)
  • svogūnai: 0,5
  • morkos: 1 (nedidelės)
  • majonezas: 2 šaukštų
  • mėgstami prieskoniai (druska, pipirai, čiobrelis)
  • aliejus (kepimui)
  • vanduo: 0,5 stiklinės
  • pomidorų padažas: 4 valgomųjų šaukštų
  • grietinė: 1 valgomojo šaukšto
  • majonezas: 2 valgomųjų šaukštų (padažui)
  • miltai: 1 valgomojo šaukšto.

Recepto paruošimas

1. Iš pradžių išvirkite ryžius kiek pasūdytame vandenyje.

2. Tuomet svogūną smulkiai supjaustykite, morką sutarkuokite burokinės tarkos, viską pakepinkite ant aliejaus keptuvėje.

3. Tada į dubenį dėkite faršą, išvirtus ryžius, pakepintus svogūnus bei morką, dėkite 2 šaukštus majonezo, druskos, pipirų ir čiobrelių. Viską išmaišykite.

4. Iš faršo formuokite mėsos kukulius bei dėkite į kepimo formą.

5. Gaminkite padažą: Į dubenį pilkite vandenį, dėkite 4 šaukštus pomidorų padažo, 2 šaukštus majonezo, 1 šaukštą grietinės, 1 šaukštą miltų ir berkite žiupsnį pipirų. Viską gerai išmaišykite.

6. Po to padažą užpilkite ant kukulių. Uždenkite su folija bei kepkite maždaug 50 minučių iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

7. Paskui galite atidengti kepimo formą, kad kukuliai gražiai apskrustų.

8. Mes šį pasirinkome valgyti su bulvių koše, bet idealiai tinka ir ryžiai, grikiai, ir kuskusas. Skanaukite!

Atsiliepimai:

  • Irena: Man tai labai patiko :) Tik gal kiek didesnius kukulius gaminau nei autorė, bet skoniui tai nesutrukdė.
  • Žygė: Šiaip skonis geras. Tik man kiek skystoki kukuliai gavos, neapskrudo. Norėjosi kiek labiau apskrudusiu.
  • Aldona: O man patiko. Patiekalas toks tikras naminis maistas, kurio buvau pasiilgusi. :)

O ką jūs manote, pasidalinkite komentaruose?

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
2025-12-16 laikas 10:10 Receptai Balta Mišrainė su Rūkyta Vištiena: Nauda, Kalorijos ir Receptai
Balta mišrainė – neatsiejama lietuviškų švenčių dalis, o variantas su rūkyta vištiena suteikia naujų skonių ir sotumo. Šis patiekalas mėgstamas už paprastumą ir galimybę eksperimentuoti.

Skaityti daugiau

2025-12-16 laikas 09:31 Receptai Kepta Antis Orkaitėje: Nauda, Kalorijos ir Sultingas Receptas
Kepta antis – klasikinis šventinis patiekalas, kvepiantis citrusais ir traškia odele. Su citrusiniu sūrymu paruošta antis išlieka sultinga, o skonis tampa sodrus ir subalansuotas. Šis receptas su sūrymu užtikrina tobulą rezultatą ...

Skaityti daugiau

2025-12-16 laikas 09:17 Receptai Kiaulienos Karbonadas su Pievagrybiais: Nauda, Kalorijos ir Receptas
Lietuviškas karbonadas su pievagrybių padažu – tai klasikinis, sotus patiekalas, primenantis namų šilumą ir šeimos pietus. Traški kiauliena su kreminiu grybų padažu ne tik skanus, bet ir turtingas maistinėmis medžiagomis: aukštos ...

Skaityti daugiau

2025-12-17 laikas 22:48 Aiškiaregys Krzysztof Jaskowski: baisus pranašavimas apie 2026 metus

Aiškiaregystė tiesioginiame eteryje – labai sudėtinga užduotis bet kuriam nuotolinio matymo specialistui. Todėl, norėdamas šiek tiek palengvinti sau gyvenimą, Krzysztof Jackowski, mėgstamiausias lenkų aiškiaregys, svarbiausi...

Skaityti daugiau

2025-12-17 laikas 19:26 Šokiruojanti Tiesą: Pirmieji Ateiviai Bus Triukšmingi ir Galbūt Mirštantys!

Paslaptinga mokslininkų hipotezė: pirmasis nežemiškos civilizacijos signalas bus ne subtilus, o galingas ir anomalus – galbūt iš mirštančios visuomenės. Sužinosite, kodėl ateiviai gali „šaukti&...

Skaityti daugiau

2025-12-17 laikas 18:58 Šokas Prancūzijoje: Ūkininkai Maištauja Prieš Masinį Galvijų Skerdimą – Kas Slepiama Už Mazginės Odos Ligos?

Prancūzijos ūkininkai įsiutę: blokuoja kelius, pila mėšlą ir kovoja prieš vyriausybės įsakymą masiškai skerdti galvijus dėl mazginės odos ligos. Ar tai perdėtas žiaurumas, primenantis Covid laikus? Naujausia: liga kontroliuojama, bet protestai tęs...

Skaityti daugiau

2025-12-17 laikas 16:10 Šokiruojantis Slaptas JAV Planas: Branduolinė Bomba Mėnulyje!

Įsivaizduokite: naktinis dangus nušvinta milžinišku sprogimu, o Mėnulis amžinai pasikeičia... Neseniai, 2025 m. gruodžio 2 d., portalas WION priminė pasauliui apie slaptą JAV projektą A119 – planą detonuoti vandenilinę bombą Mėnulyje, kad būtų pad...

Skaityti daugiau

2025-12-17 laikas 15:51 Tarpžvaigždinė Kometa 3I/ATLAS: Slapta Ateivių Technologija ar Natūralus Reiškinys? Mokslas Atskleidžia Tiesą

Tarpžvaigždinė kometa 3I/ATLAS, atrasta vos prieš penkis su puse mėnesio – 2025 m. liepos 1 d., jau tapo vienu didžiausių astronomijos sensacijų. Tai trečiasis patvirtintas objektas iš kitos žvaigždžių sistemos, patekęs į mūsiškę. Jos negravitacin...

Skaityti daugiau