- 03.10.2021
- 0.0 Reitingas
- 1836 Peržiūrų
- Aptarti
Receptui jums reikia tik šiek tiek maltos mėsos ir kepalėlio, žalumynų. Man viskas be išimties patinka, patiekiama kaip užkandis, vakarienė ar gaminama iškylai.
Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:
- batonas, 1 gabalas;
- malta mėsa, 200 g;
- kiaušiniai, 3 vnt;
- druska pipirai;
- pienas, 150 ml;
- sviestas, 20 g;
- pievagrybiai, 3 vnt;
- pomidorai, 1 vnt;
- sūris, 150 g;
- žalumynai.
Virimo procesas
Batoną ar batoną supjaustykite porcijomis.
Faršą sumaišykite su kiaušiniu, druska ir pipirais, įberkite įvairių prieskonių, smulkintų žolelių pagal skonį.
Mes sumaišome.
Sumaišykite du kiaušinius su pienu, druska ir pertrinkite plaktuvu, kol bus visiškai vienalytė.
Kepimo indą ištepkite sviesto gabalėliu ir išdėliokite batono gabalėlių sluoksnį.
Ant kiekvieno dedame maltą mėsą, tarp jų dedame grybų gabalėlius, ant viršaus – pomidorų griežinėlius.
Viską užpilti kiaušinių ir pieno padažu.
Kepame 25 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Mes išimame formą ir užpildome tarkuotu sūriu.
Kepame orkaitėje, kol sūris ištirps.
Šį patiekalą patiekiu kaip užkandį, pasiimu su savimi į iškylas, patiekiu vakarienei kaip originalų priedą.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau