- 16.05.2023
- 0.0 Reitingas
- 906 Peržiūrų
- Aptarti
Tiesiog sumaišau paprasčiausius ingredientus, o gaunasi taip skaniai, kad mano šeima kasdien prašo jį pagaminti! Švelnus, kvapnus ir orus kefyro maniškis (be miltų) yra mano mėgstamiausias (ir sėkmingiausias) receptas. Dalinuosi juo su jumis.
Skanėstai! Labai rekomenduoju visiems jį išbandyti!
Išsamus paruošimas:
Į kefyrą suberkite manų kruopas ir gerai išmaišykite. Palikite "pastovėti" trisdešimt minučių.
Atskirame inde įmuškite kiaušinį, sudėkite ištirpintą sviestą, suberkite cukrų, druską ir gerai išmaišykite.
Kiaušinių masę supilkite į garuojančias manų kruopas ir kefyrą ir gerai išmaišykite. Suberkite kepimo miltelius ir išmaišykite.
Paruoštą masę supilkite į formą ir pašaukite į iki šimto aštuoniasdešimties laipsnių įkaitintą orkaitę - keturiasdešimčiai minučių.
Puikios dienos ir puikios nuotaikos!
Sudedamosios dalys:
- Sudėtis: 250 mililitrų stiklinė
- Kefyro - 1 puodelis
- Manos - 1 puodelis
- Kiaušiniai - 1 vnt.
- Sviestas - 50 g
- Cukrus - 0,5 puodelio
- Druska - 1 žiupsnelis
- Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis (su šaukšteliu).
Ar mėgstate manų kruopas? Pasidalykite komentaruose. Spauskite nykščius aukštyn, dalinkitės ir užsiprenumeruokite mano kanalą, kad sužinotumėte pirmi - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau