- 23.05.2023
- 0.0 Reitingas
- 960 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai
- vištienos filė: 300 gramų
- špinatai: 20 gramų
- svogūnai: 0,5
- fermentinis sūris: 50 gramų
- aliejus: šlakelio
- kiaušiniai: 2
- džiūvėsėliai
- karis: pagal skonį
- sviestas (kepimui).
Grybų padažui (čia jis labai tinka):
- sviestas: gabaliuko
- pievagrybiai: kelių
- grietinėlė: 2 šaukštų.
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių išmarinuokite vištieną kario prieskoniuose bei kuriam laikui palikite pastovėti šaldytuve.
2. Tada susmulkinkite špinatus bei svogūnus ir truputį pakepkite juos keptuvėje (su sviestu).
3. Po to vištienos filė supjaustykite taip, jog kiekvienai porcijai tektų po 150 gramų mėsos bei ją išmuškite (aš pati mėsą išmušu ant jos uždėjusi maišelį. Taip yra daug patogiau bei mėsa nesuyra).
4. Tuomet į mėsos vidų sudėkite šaukštą keptų svogūnų su špinatais bei truputį sutarkuoto sūriu. Viską susukite.
5. Suktinuką pavoliojame kiaušinių plakinyje bei džiūvėsėliuose.
6. Paskui į puodą įpilame aliejaus (kad suktinukas būtų apsemtas) bei įkaitinkite jį.
7. Suktinukus kepkite maždaug 8-10 minučių.
8. Patiekiame su garintomis daržovėmis bei grybų padažu.
9. Grybų padažas: Visus nurodytus ingredientus gerai išmaišome bekepdami. Paprastas, bet labai gardus padažiukas.
10. Rekomendacija: Daugiau vištienos suktinukų receptų rasite: Vištienos suktinukai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau