- 22.11.2020
- 0.0 Reitingas
- 1435 Peržiūrų
- Aptarti
INGREDIENTAI:
3 porcijoms reikės:
- 3 saldžiosios bulvės;
- alyvuogių aliejus;
- 3-4 šoninės griežinėliai;
- 100 g. sūrio;
- 60 g. kreminio sūrio;
- sauja svogūnų laiškų;
- žiupsnis druskos;
- žiupsnis malto muskato;
- skrudintų pekano riešutų.
Recepto gaminimas:
1. Bulves subadykite šakute, aptepkite alyvuogių aliejumi ir kepkite 45-60 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kepkite, kol bulvės visiškai suminkštės.
2. Šoninės gabaliukus gerai apkepkite keptuvėje, kol šie gražiai apskrus.
3. Iškeptas bulves įpjaukite išilgai ir išimkite dalį vidaus. Saldžiųjų bulvių masę sutrinkite ir sumaišykite su kreminiu sūriu, smulkintais svogūnų laiškais, tarkuotu sūriu, šoninės gabaliukais ir prieskoniais.
4. Įdarą dėkite į atgal bulves, ant viršaus uždėkite tarkuoto sūrio ir kepkite 15 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
5. Iškeptas bulves pagardinkite šoninės gabaliukais, pakano riešutais ir smulkintais svogūnų laiškais.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau