- 07.02.2020
- 0.0 Reitingas
- 1784 Peržiūros
- Aptarti
Panakota – populiarus itališkas desertas, kurio nesigėdija patiekti geriausiuose pasaulio restoranuose.
Bet dabar jums neteks išlaidauti brangioms įstaigoms, todėl kad mes išsiaiškinome, kaip paruošti tikrą vyšninę panakotą namų sąlygomis! Svarbiausia – laikytis proporcijų, ir viskas pavyks!
Jums prireiks:
- 150 g vyšnių
- 200 ml 33% grietinėlės
- 100 ml pieno
- 100 g cukraus
- 25 g želatinos
- 150 ml vandens
- Užpilkite želatiną 50 ml šalto vandens ir palikite 10 min.
- Supilkite grietinėlę ir pieną į prikaistuvį, pastatykite ant ugnies ir įkaitinkite, neužvirindami.
- Suberkite cukrų ir leiskite jam ištirpti, pastoviai maišydami.
- Dėkite pusę paruoštos želatinos į grietinėlės mišinį. Ataušinkite iki kambario temperatūros ir išpilstykite į indus.
- Į kiekvieną indą dėkite po kelias vyšnias ir dėkite į šaldytuvą sustingti.
- Likusias vyšnias užpilkite 100 ml vandens ir dėkite ant ugnies. Užvirinkite ir dėkite likusią želatiną. Kruopščiai permaišykite ir leiskite ataušti.
- Kai grietinėlės mišinys šaldytuve sustings, pilkite viršun vyšnių žele su uogomis.
- Dėkite atgal į šaldytuvą kad pilnai sustingtų.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau