- 31.01.2023
- 0.0 Reitingas
- 1913 Peržiūrų
- Aptarti
Paimkite paprasčiausius produktus ir tiesiogine prasme per 5 minutes pagaminkite skanius pusryčius! Šiuos skanius pusryčius su kefyru galite pasigaminti be jokių miltų ar vargo. Išbandykite - jums patiks. Dalinuosi šiuo receptu su jumis.
Skani arbata iš paprasčiausių ingredientų.
Kaip tai padaryti:
Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite cukrų ir išmaišykite plaktuvu iki vientisos masės.
Supilkite druską ir išmaišykite. Supilkite kefyrą ir išmaišykite.
Pabarstykite manų kruopomis ir gerai išmaišykite. Uždenkite maistine plėvele ir palikite pastovėti trisdešimt minučių.
Įmaišykite sodą.
Sudėkite į konditerinį maišelį ir išspauskite gautą masę į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi.
Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Geros dienos ir gero maisto gaminimo!
Sudedamosios dalys:
- Kiaušiniai - 2 vienetai
- Cukrus - 2 valgomieji šaukštai
- Druska - žiupsnelis
- Kefyras - 250 ml
- Manų kruopos - 250 gramų
- Soda - 1 arbatinis šaukštelis
- Augalinis aliejus - kepimui.
Ar jums patinka šis receptas? Rašykite komentaruose. Spauskite "Patinka" ir prenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau