- 02.02.2023
- 5.0 Reitingas
- 967 Peržiūrų
- Aptarti
Labai skanų ir švelnų keksiuką arbatai gaminu iš pačių paprasčiausių ingredientų. Jis toks minkštas, kad tirpsta burnoje! Man tai geriausias keksiukų receptas. Išbandykite - jums patiks! Dalinuosi šiuo receptu su jumis.
Tai labai skanu!
Paruošimas:
Į kiaušinius supilkite vanilinį cukrų, granuliuotą cukrų ir išmaišykite plaktuvu.
Supilkite ištirpintą sviestą ir išmaišykite. Įmaišykite paprastą jogurtą ir išmaišykite.
Įmaišykite persijotus miltus, kepimo miltelius ir išmaišykite.
Suberkite sultenes ir išmaišykite. Tešlą suformuokite į 25x13 cm dydžio indą.
Pabarstykite migdolų žiedlapiais ir šokolado drožlėmis. Kepkite 30-40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Gero apetito ir nuostabią dieną!
Produktai:
- Kiaušiniai - 2
- Cukrus - 110 gramų (1/2 puodelio)
- Vanilinio cukraus - 5 g (1 arbatinis šaukštelis)
- Ištirpintas sviestas - 80 g (1/3 puodelio)
- Paprastas jogurtas - 125 g (1/2 puodelio)
- Miltai - 180 gramų (1 puodelis + 1/2 puodelio)
- Kepimo milteliai - 15 gramų (1 valgomasis šaukštas)
- Sultenės - 80 gramų (1/2 puodelio)
- Migdolų dribsniai ir šokolado drožlės - papuošimui
Ar mėgstate naminius keksiukus? Parašykite komentarus. Spauskite patinka ir prenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau