- 16.03.2024
- 0.0 Reitingas
- 877 Peržiūrų
- Aptarti
Subtilus, drėgnas, orus ir neįprastas keksiukas prie arbatos. Paruoštas iš pačių paprasčiausių produktų, be vargo ir be vargo.
Šiame straipsnyje sužinosite:
- Kaip greitai ir skaniai paruošti keksiuką arbatai?
- Kokių produktų reikės šiam kepimui.
Kaip greitai ir skaniai paruošti keksiuką arbatai:
Į dubenį supilkite cukrų, įmuškite kiaušinius, supilkite vanilės ekstraktą, išmaišykite plaktuvu iki vientisos masės, palaipsniui supilkite ištirpintą sviestą ir pieną.
Į švarų dubenį suberkite miltus ir kepimo miltelius, išmaišykite.
Į kiaušinių masę suberkite kokosų drožles, išmaišykite. Į pagrindinį mišinį palaipsniui suberkite paruoštus miltus ir išmaišykite.
Supilkite šokolado drožles ir išmaišykite.
Supilkite į 30 cm formą. Kepkite 35-40 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Kokių produktų reikės švelniam kepimui:
- Kiaušiniai - 2 vnt.
- Rudojo cukraus (galite naudoti baltąjį cukrų) - 100 g;
- Vanilės ekstrakto - 1 šaukštelis;
- Ištirpinto sviesto - 80 gr;
- Pieno - 150 ml;
- Miltai - 180 gr;
- Kepimo milteliai - 15 gr;
- Kokosų drožlės - 40 gr;
- Šokolado drožlės - 30 gr.
Ar jums patiko receptas? Parašykite komentaruose. Pasidalinkite su kitais - Ačiū!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau