- 23.02.2023
- 0.0 Reitingas
- 626 Peržiūrų
- Aptarti
Šiandien siūlau jums gardų kepinio receptą be miltų, cukraus ir tik iš keturių ingredientų. Obuolių pyragas yra minkštas, kvapnus ir labai skanus, be to, jį lengva pagaminti.
Skanus prie arbatos!
Paruošimas:
Sudėkite avižinius dribsnius į virtuvinį kombainą, suberkite kepimo miltelius ir sumalkite (bet ne per smulkiai).
Nulupkite obuolius ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sutrinkite juos virtuviniame kombaine, kol jie taps tyrele.
Supilkite į dubenį. Įmaišykite (neprivaloma) cinamoną ir vanilę ir gerai išmaišykite. Supilkite kiaušinius ir išmaišykite plaktuvu.
Supilkite smulkintus avižinius dribsnius ir gerai išmaišykite.
Supilkite į 18 cm skardą ir ant viršaus užberkite džiovintų spanguolių ir smulkintų graikinių riešutų, jei mėgstate. Pašaukite į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę 40-45 minutėms.
Mėgaukitės prie arbatos!
Produktai:
- Avižiniai dribsniai - 300 g.
- Obuoliai (dideli) - 2 vnt.
- Vištienos kiaušiniai - 3 vnt.
- Kepimo milteliai - 1 valgomasis šaukštas
Jei pageidaujama
- Cinamonas
- Vanilė
- Spanguolės, graikiniai riešutai
Kaip jums patiko šis receptas? Praneškite man komentaruose. Spauskite nykščius aukštyn ir prenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau