- 19.06.2021
- 1.0 Reitingas
- 1743 Peržiūros
- Aptarti
Toks cepelinų padažas tinka ir ant tradicinių cepelinų su mėsa, ir ant tarkuotų bulvių cepelinų. Tai tikra klasika ir niekada neatsibostanti.
Ingredientai
- lašinukai: ~200-300 gramų
- svogūnai: 2-3
- grietinė: ~200-300 gramų
- miltai: 1 šaukšto
- pienas: 1 stiklinės
- druska
- mėgstami prieskoniai (aš naudoju tik juoduosius pipirus).
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia lašinukus smulkiai supjaustome bei sudedame į keptuvę.
2. Kai jau lašinukai pradeda gelsti, į keptuvę įdedame smulkiai pjaustytus svogūnus.
3. Kiek pakepintus svogūnus supilame į dubenėlį, palikdami dalį riebalų keptuvėje.
4. Tuomet į likusius riebalus sudedame miltus ir keptuvėje esantį turinį išmaišome.
5. Kai jau miltai pradės gelsti, į keptuvę supilame pieną, įberiame druską, mėgstamus prieskonius ir susidariusią masę maišome kol užvirs.
6. Po to dedame grietinę ir kiek pakaitinus visą turinį supilame į dubenį, kuriame yra paspirginti lašinukai ir svogūnai. Patiekiame su mėgstamiausiais cepelinais ir skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau padažų receptų rasite: Padažai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau