- 30.04.2020
- 0.0 Reitingas
- 4255 Peržiūrų
- Aptarti
Tai dar vienas nuostabus lietuviško patiekalo receptas mūsų puslapyje - miltiniai skryliai, dar kitur jas radau, kad vadina lazankomis. Šis receptas itin paprastas, ilgai neužtruksite, pasigaminsite sotų patiekalą ir labai skaniai pavalgysite.
Skrylius - lazankas galima patiekti su uogiene arba grietine arba spirgučių padažu arba dar kokiu mirkalu.
Sudedamosios dalys:
- kiaušiniai: 1
- vanduo: 1 stiklinės
- miltai: ~3 stiklinių
Recepto paruošimas:
- Pirmiausia išplakite kiaušinį.
- Tada į plakinį pilkite vandens, dėkite žiupsnį druskos ir sudėkite miltus. Pirmiausia dėkite dvi stiklines, o paskui po truputį dėkite miltus, kol tešla nebelis prie rankų.
- Išminkykite tešlą. Gautą tešlą padalinkite į 3 dalis.
- Po to iškočiokite vieną dalį. Tešlos storis turėtų būti maždaug 4-5 milimetrai.
- Iškočiotą blyną supjaustykite rombukais. Lengviausia tai padaryti apvaliu picos pjaustymo įrankiu, jeigu tokį turite namie.
- Skrylius - lazankas virkite pasūdytame vandenyje maždaug 7 minutes (priklausomai kaip iškočiosite tešlą; skrylius dedame jau į verdantį vandenį).
- Patiekite su tuo, ko širdis nori tą dieną.
- Arba galite valgyti ir be nieko.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau