
- 29.11.2020
- 0.0 Reitingas
- 1338 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
Pyragui:
80 g. avižinių miltų;
1 a.š. kepimo miltelių;
2 kiaušiniai;
70 g. rudojo cukraus;
80 ml. pieno;
30 ml. kokosų aliejaus;
1 kg. obuolių.
Avižų trupiniams (pasirinktinai):
45 g. avižinių dribsnių;
30 g. kokosų aliejaus;
2 v.š. rudojo cukraus;
1/2 a.š. malto cinamono;
žiupsnis druskos.
GAMINIMAS:
1. Paruoškite avižų trupinius pyrago apibarstymui. Į dubenį sudėkite visus ingredientus, gerai išmaišykite ir atidėkite.
2. Į dubenį berkite miltus, kepimo miltelius ir išmaišykite.
3. Į kitą dubenį įmuškite kambario temperatūros kiaušinius, suberkite cukrų ir plakite kelias minutes iki vientisos masės.
4. Į kiaušinių plakinį suberkite miltų ir kepimo miltelių mišinį, supilkite kambario temperatūros pieną, kokosų aliejų, gerai išmaišykite.
5. Obuolius nulupkite, išimkite vidurinę dalį ir supjaustykite plonomis riekelėmis.
6. Obuolių riekeles apipilkite paruošta tešla ir tolygiai padenkite. Obuolius dėkite į kepimo popieriumi išklotą pailgą kepimo formą aukštais kraštais ir apibarstykite avižų trupiniais.
7. Pyragą kepkite maždaug 70 minučių iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Patiekite atvėsusį.
Rekomendacija: Daugiau obuolių pyrago receptų rasite: obuolių pyragai receptai.
Skanaus!
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. X(twitter) kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau