- 29.11.2020
- 0.0 Reitingas
- 1615 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
Pyragui:
80 g. avižinių miltų;
1 a.š. kepimo miltelių;
2 kiaušiniai;
70 g. rudojo cukraus;
80 ml. pieno;
30 ml. kokosų aliejaus;
1 kg. obuolių.
Avižų trupiniams (pasirinktinai):
45 g. avižinių dribsnių;
30 g. kokosų aliejaus;
2 v.š. rudojo cukraus;
1/2 a.š. malto cinamono;
žiupsnis druskos.
GAMINIMAS:
1. Paruoškite avižų trupinius pyrago apibarstymui. Į dubenį sudėkite visus ingredientus, gerai išmaišykite ir atidėkite.
2. Į dubenį berkite miltus, kepimo miltelius ir išmaišykite.
3. Į kitą dubenį įmuškite kambario temperatūros kiaušinius, suberkite cukrų ir plakite kelias minutes iki vientisos masės.
4. Į kiaušinių plakinį suberkite miltų ir kepimo miltelių mišinį, supilkite kambario temperatūros pieną, kokosų aliejų, gerai išmaišykite.
5. Obuolius nulupkite, išimkite vidurinę dalį ir supjaustykite plonomis riekelėmis.
6. Obuolių riekeles apipilkite paruošta tešla ir tolygiai padenkite. Obuolius dėkite į kepimo popieriumi išklotą pailgą kepimo formą aukštais kraštais ir apibarstykite avižų trupiniais.
7. Pyragą kepkite maždaug 70 minučių iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Patiekite atvėsusį.
Rekomendacija: Daugiau obuolių pyrago receptų rasite: obuolių pyragai receptai.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau