- 18.06.2021
- 0.0 Reitingas
- 1138 Peržiūrų
- Aptarti
INGREDIENTAI:
Vištienos prieskoniavimui:
1 kg. vištienos sparneliai;
1 a.š. druskos;
1 a.š. maltų juodųjų pipirų;
1 a.š. maltų čili pipirų;
1 a.š. smulkinto česnako;
1 a.š. smulkinto imbiero.
Apvalkalui:
1,5 puoduko miltų;
2 a.š. druskos;
1 a.š. maltų juodųjų pipirų;
1 a.š. maltų čili pipirų;
1 a.š. maltos paprikos;
aliejus kepimui.
Padažui:
75 g. sviesto;
0,75 puodelio aštraus padažo;
2 v.š. medaus;
1 a.š. maltų čili pipirų.
GAMINIMAS:
1. Vištieną išprieskoniuokite nurodytais pagardais.
2. Į atskirą dubenį berkite miltus, druską, prieskonius, gerai išmaišykite ir paruoštame mišinyje išvoliokite vištieną.
3. Aliejų pilkite į virimo puodą ir užkaiskite iki vidutinės ugnies. Nuo sparnelių nukratykite miltų perteklių ir dėkite į įkaitintą aliejų. Kepkite 10 – 12 minučių, kol gražiai apskrus.
4. Atskirame dubenėlyje ištirpinkite sviestą, supilkite aštrų padažą, medų, suberkite čili miltelius ir kaitinkite, kol padažas sutirštės.
5. Paruoštu padažu apipilkite keptus sparnelius ir patiekite.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau