
- 19.12.2021
- 0.0 Reitingas
- 2680 Peržiūrų
- Aptarti
Kartais taip nutinka, kad vištienos krūtinėlė "perkepa" ir būna gana sausa. Tokiais atvejais vištienos patiekalą galima išgelbėti su skaniu karštu padažu. Šis padažas žinoma tinka ir prie "neperkeptos" vištienos. Trumpai tariant, būtinai išmėginkite ir pasigaminkite. Pažadu, kad nenusivilsite.
Ingredientai
- druska
- pipirai
- askaloniai česnakai: 1
- paprastas česnakas: 1 skiltelės
- baltas vynas: 10 mililitrų
- vištienos sultinys: ~12 mililitrų
- grietinėlė: 20 mililitrų
- Apencelio (Appenzeller) sūris: 80 gramų
- garstyčios: 1,5 šaukšto.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia supjaustytus česnakus pakepiname keptuvėje.
2. Tada pilame vyną, sultinį ir grietinėlę, ir maišydami paverdame maždaug 10 minučių, kol padažas pradeda tirštėti.
3. Po to sutarkuojame Apencelio sūrį ir sudedame į padažą kartu su garstyčiomis ir atsargiai išmaišome.
4. Pagardiname padažą druska bei pipirais, ir patiekiame užpylę padažą ant vištienos. Skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau padažų receptų rasite: Padažai.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. X(twitter) kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau