Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Gruodžio » 15

Užkeptas Karbonadas Su Parmezanu

Užkeptas Karbonadas Su Parmezanu

Norite pagaminti sultingą, aromatingą mėsos patiekalą šventiniam stalui? Ir dar tokį, kad visi prašytų recepto ir pirštelius apsilaižytų?

Štai jums autorinis kiaulienos karbonadų, užkeptų parmezane, receptas. Išbandykite – nepasigailėsite!

Ingredientai:

  • 4 kiaulienos karbonadai be kaulo ( apie 2,5 cm storio)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 dideli kiaušiniai
  • druska ir pipirai pagal skonį
  • 1 arbatinis šaukštelis svogūnų miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis česnako miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių su paprika
  • 1 valgomasis šaukštas šviežių petražolių
  • 1 stiklinė maltų džiūvėsėlių
  • 1 stiklinė tarkuoto parmezano

Instrukcija:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
  2. Aptepkite karbonadus alyvuogių aliejumi ( sunaudokite tik 1 šaukštą!), pasūdykite ir pabarstykite pipirais iš abiejų pusių.
  3. Dubenėlyje suplakite 2 kiaušinius, berkite česnakų, svogūnų miltelius, prieskonių mišinį ir petražoles, išmaišykite.
  4. Į atskirą nedidelį dubenėlį suberkite džiūvėsėlius.
  5. Į trečią nedidelį dubenėlį suberkite parmezaną.
  6. Padenkite karbonadus sūriu taip, kad jis pilnai padengtų juos iš abiejų pusių.
  7. Pamerkite karbonadus į kiaušinių masę, paskui pilnai padenkite džiūvėsėliais iš abiejų pusių.
  8. Sutepkite kepimo formą alyvuogių aliejumi (sunaudokite antrą šaukštą).
  9. Dėkite karbonadus į formą ir kepkite 15 min, paskui atsargiai apverskite juos ir kepkite dar 15-30 min kol susidarys gelsva plutelė.
Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar
TAIP PAT SKAITYKITE:
19.01.2020 laikas 12:57 Traškūs svogūnų žiedai
Dubenyje miltus sumaišykite su visais prieskoniais ir kukurūzų krakmolu. Į birius produktus įmuškite kiaušinį, įpilkite pieną ir išmaišykite iki vientisos tirštos tešlos. Skanaus!

Skaityti daugiau

15.01.2020 laikas 19:45 Naujas Receptas: Vaisių Ir Riešutų Duona
Kol kepa pyragas, paruoškite užpilą. Dubenėlyje išmaišykite cukraus pudrą su vanilės ekstraktu, tarkuota apelsino žievele ir apelsinų sultimis. Užipilą tolygiai paskirstykite ant iškepto pyrago viršaus ir pabarstykite kepintomis pistacijomis....

Skaityti daugiau

12.01.2020 laikas 12:53 Sūrio Tortas Savaitgaliui
Į virimo puodą suberkite cukrų, supilkite citrinos sultis ir pakaitinkite ant vidutinio karščio, kol cukrus taps šviesiai rudos spalvos. Supilkite jį į maždaug 23 centimetrų skersmens torto. Tolygiai paskirstykite po visą dugną....

Skaityti daugiau

12.01.2020 laikas 12:53 Naujasis „Land Rover Defender“ - kuo jis toks ypatingas?
Dar net nepasirodęs prekyboje, naujasis „Land Rover Defender“ jau tapo legenda – buvo nufilmuotas naujausiame filme apie Jamesą Bondą ir tapo „Lego Technic“ rinkiniu, kurį nusipirkusiems vaikams nuo 11 iki 100 metų tenka nelengva užduotis sukonstruoti visureigį iš 2573 detalių. Tačiau šlovės našta n...

Skaityti daugiau

11.01.2020 laikas 22:18 Trijų ingredientų tortas be kepimo ir maišytuvo

Šio pyrago sluoksniai kepami tiesiai ant keptuvės, tai daug laiko neužima. Kiekvieną sluoksnį būtina kepti keletą minučių iš abiejų pusių, kol kepamas vienas sluoksnis galite paruošti iš tešlos kitą. Taigi, norint paruošti visus 8 sluoksnius, jums prireiks tik 15-20 minučių. Galite papuošti, bet ...

Skaityti daugiau