
- 07.06.2021
- 0.0 Reitingas
- 806 Peržiūrų
- Aptarti
Mūsų šeimai pastaruoju metu, tokie blyneliai - vafliai tapo tikrais karališkais pusryčiais. Jie gaunasi pikantiški ir skonių deriniai visai netikėti. Iš pradžių buvo tikrai neįprasti, bet labai skanūs ir greitai pradėjome savo lepinti šitaip ganėtinai dažnai. Pamėginkite ir Jūs.
Ingredientai
- špinatai: 50 gramų
- kiaušiniai: 2
- natūralus jogurtas: ~200 gramų
- ghi sviestas: 30 gramų (galima keisti ir paprastu sviestu)
- kvietiniai miltai: 90 gramų
- druska: žiupsnio
- ciberžolė: 0,5 arbatinio šaukštelio
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- feta sūris: 70 gramų.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia keptuvėje ištirpinkite sviestą ir jame pakepinkite špinatus.
2. Tada dubenyje paplakite jogurtą su kiaušiniais.
3. Kitame dubenyje sumaišykite birius produktus: miltus, kepimo miltelius, druską ir ciberžolę.
4. Tuomet į kiaušinių plakinį suberkite birius produktus, supilkite kepintus špinatus ir įtrupinkite feta sūrį.
5. Įkaitinkite vaflinę ir dėkite po vieną šaukštą pasiruoštos tešlos ir kepkite, kol vafliai gražiai apskrunda ir iškepa.
6. Patiekite su kuo labiausiai mėgstame. Labai gerai tiks su graikišku jogurtu, lašiša bei ikrais, o gal būti, kad jūsų favoritas bus su pomidorais bei vytintu kumpeliu. Pasilepinkite!
Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.
Recepto Autorius Kviečiu į virtuvę
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. X(twitter) kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau