Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2021 » Vasario » 2 » Patalpinti naujieną

Vegetariška tiršta brokolių ir čederio sūrio sriuba

Vegetariška tiršta brokolių ir čederio sūrio sriuba

Paskutiniu metu ši tiršta brokolių ir čederio sūrio sriuba labai greitai plinta tarp visų Instagram vartotojų, kaip pati skaniausia sriuba, kurią galima pagaminti be mėsos.

Įprastai čederio sriubos būna gaminamos su daug sviesto ir, be abejo, daug sūrio. Jos gali būti valgomos duonos dubenėlyje. Aš pati sviesto kiekį gerokai sumažinau, sūrio irgi taip pat naudojau ganėtinai saikingai. Ši sriuba privalo būti labai kreminė, tiršta, o tas tirštumas atsiranda nuo miltų. Panašiai tarsi gaminant bešamelio padažą.

Daržovės privalo būti itin minkštos ir gerai išvirusios. Trumpai tariant, sriuba tikrai itin skaniai valgosi ir yra verta Jūsų pamėginimo.

Ingredientai

  • brokoliai: 3 stiklinių (atskiriame smulkiais žiedynėliais)
  • morkos: 1 stiklinės (sutarkuojame burokinės tarkos pagalba)
  • svogūnai: 0,5 (smulkiai supjaustome)
  • česnakas: 2 skiltelių (susmulkiname)
  • neriebi grietinėlė: 250 mililitrų
  • sultinys: 3 stiklinių (naudojame naminį sultinį, sultinio miltelius arba kubelį)
  • neutralaus skonio miltai: ~2-3 valgomųjų šaukštų (aš naudoju baltų ryžių miltus)
  • sutarkuotas čederio sūris: 1 stiklinės
  • sviestas: 1 valgomojo šaukšto
  • paprikos milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
  • kajeno pipirai: žiupsnelio (nėra būtina)
  • druska
  • juodieji pipirai.

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia puode ant vidutinės kaitros įkaitiname sviestą.

2. Suberiame svogūnus ir pakepiname maždaug 4 minutes arba kol jie tampa lengvai auksinės spalvos.

3. Tada suberiame česnaką ir miltus. Pakepiname maždaug 60 sekundžių, kol miltai vos paruduoja.

4. Maišydami šluotele, po truputį supilame karštą sultinį, paskui grietinėlę. Maišome maždaug 4 minutes, kol sriuba sutirštėja ir nelieka miltų gumuliukų.

5. Sumažiname kaitrą iki mažos, suberiame brokolius, paprikos miltelius ir kajeno pipirus. Uždengiame puodą ir patroškiname maždaug 5 minutes.

6. Tada suberiame morkas, uždengiame puodą ir troškiname maždaug 15 minučių arba kol daržovės tampa minkštos.

7. Suberiame sūrį, įberiame druskos ir pipirų. Patiekiame ir skanaujame!

Rekomendacija: Daugiau sriubų receptų rasite: Sriubos.

Recepto Autorius Skanauk su Aušra

Turite savo nuomone, (už ar, prieš) pasidalinkite su mumis, palikite komentarą, prisijunkite, rašykite bloge, pasirinkdami kategoriją. Pasidalinkite savo receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su paranormaliais, anomališkais ir kitais nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Įvertink šį straipsnį. Prieš tai pakomentuodami, arba parašykite patys! Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą PARANORMAL turinį. Norite sužinoti daugiau, sutikite gauti naujienas arba pasidalinkite spausdami .
Sveiki, nesuspėju, o info tiek daug! Kas Jums svarbu?
Iš viso atsakymų: 204
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar
TAIP PAT SKAITYKITE:
03.03.2021 laikas 17:40 Veganišku Įdaryta Saldžioji Bulvė Su Grikiais Ir Rudosiomis Pupelėmis
Šį kartą noriu Jums pristatytą veganišką patiekalą (patiks ne veganams ar vegetarams), kuris labai tinka tingiai dienai, kai norisi, kad orkaitėje didžiąją darbo dalį padarytu už Jus. Pastaruoju metu vienas iš mano pačių mėgstamiausių patiekalų tapo orkaitėje kepta saldžioji bulvė....

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 17:40 Žaliavalgiškos Apelsinų Ir Kivi Salotos Su Razinomis Ir Medumi
Jei kas kada nors pasakė, kad žaliai valgyti būna neskanu, tai tikrai dar negamino tokių vaisių salotų. Tokios salotos yra ne tik labai skanios, bet tuo pačiu tai gali būti patys skaniausi pusryčiai, kuriuos kada valgysite. Pamėginkite nuostabiai dienos pradžiai....

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 17:28 Skaniausias omletas su rūkyta šonine, sūriu ir svogūnų laiškais
Visai nedaug ingredientų, o šis omletas su šonine, sūriu bei svogūnų laiškais gaunasi pasakiškai skanus. Tikrai rekomenduoju išmėginti ir pasilepinti.

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 22:47 Nepakeičiamas magnis mūsų kūnui
Magnis dalyvauja daugybėje organizme vykstančių procesų - energijos gamyboje, gliukozės įsisavinime, nervų signalų perdavime, baltymų sintezėje, kaulinio audinio kūrime, kraujagyslių bei raumenų atsipalaidavimo ir įtempimo reguliavime. Jis daro raminamąjį poveikį, slopindamas nervų sistemos jaudrumą...

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 22:26 Išgydykite padidėjusią prostatą, diabetą, gastritą ir ne tik! Gerkite šią gydomąją arbatą iš 1 komponento!
Neįtikėtina gydomoji priemonė! Moliūgas yra labai sveika daržovė, tačiau jo sėklos yra dar sveikesnės. Kaip vieno ingrediento arbata gydo padidėjusią prostatą, diabetą ir gastritą

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 20:27 Krzysztofas Jackowskis apie ateitį, geopolitiką ir karą Viduriniuose Rytuose

Kaip pirmadienį, 2021 m. kovo 1 d. pranešė „DW, NY Times“ ir visa kita svarbi žiniasklaida, atrodo, kad Iranas atsitraukia iš branduolinių derybų su Jungtinėmis Valstijomis: Teheranas atsisakė susitikti su JAV ir keliomis Europos šalimis dėl atnaujinto 2015 m. dėl branduolinio susitar...

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 17:57 Skiepytis atsisakęs G.Akelaitis: „Aš - gydytojas, ne avinas“

Nors Lietuvoje nuo COVID-19 pirmiausiai buvo skiepijami medikai, tačiau „Vakaro žinios" jau rašė, kad, pavyzdžiui, Marijampolės ligoninės chirurgas-ortopedas Gediminas Akelaitis skiepytis nesutiko. Gal jau persigalvojo ir gavo dozę? Juk kai kurie žmonės net be eilės vakcinuotis veržias...

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 11:00 Kur galima panaudoti bananų žievę?
Suvalgius bananą – neišmeskite jo. Pasirodo, jo žievę galima panaudoti įvairioms reikmėms.

Skaityti daugiau