Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Rugpjūčio » 12

Virtiniai su mėsos ir dilgėlių įdaru

Virtiniai su mėsos ir dilgėlių įdaru paranormal.lt

Virtiniai su mėsos ir dilgėlių įdaru receptas

Ingredientai:

Maltas kiaulienos arba jautienos faršas, 400 gr.
Dilgėlės, 150 gr.
Svogūnas, 1 vnt.
Aliejus kepimui, 1 v.š.
Druska, pipirai
Vanduo, 250 ml
Miltai, 600 gr.
Didelis kiaušinis, 1 vnt.
Druska, 1 a.š.
Aliejus tešlai (alyvuogių arba saulėgrąžų), 50 ml.

Gaminimo instrukcija:

Miltus persijokite (reikės 500-600 gramų, priklauso nuo pačių miltų), įberkite šaukštelį druskos, šluotele išamišykite, padarykite miltuose duobutę ir įmuškite didelį kiaušinį (arba porą mažų). Tada ten pat supilkite aliejų tešlai ir vandenį, užminkykite elastingą tešlą. Uždenkite, kad nedžiūtų, ir padėkite pusvalandžiui į šaldytuvą.

Pasiruoškite įdarą: svogūną susmulkinkite ir apkepkite aliejuje, kad pagelstų, atvėsinkite ir sumaišykite su faršu, prieskoniais, smulkintom arba pertrintom dilgėlėm bei druska.

Lipinkite nedidelius virtinukus, jei norite - galite užšaldyti kitam kartui. Virkite kaip įprastus koldūnus, patiekite su neriebia grietine.

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar