- 12.08.2019
- 0.0 Reitingas
- 1098 Peržiūrų
- Aptarti
Virtiniai su mėsos ir dilgėlių įdaru receptas
Ingredientai:
Maltas kiaulienos arba jautienos faršas, 400 gr.
Dilgėlės, 150 gr.
Svogūnas, 1 vnt.
Aliejus kepimui, 1 v.š.
Druska, pipirai
Vanduo, 250 ml
Miltai, 600 gr.
Didelis kiaušinis, 1 vnt.
Druska, 1 a.š.
Aliejus tešlai (alyvuogių arba saulėgrąžų), 50 ml.
Gaminimo instrukcija:
Miltus persijokite (reikės 500-600 gramų, priklauso nuo pačių miltų), įberkite šaukštelį druskos, šluotele išamišykite, padarykite miltuose duobutę ir įmuškite didelį kiaušinį (arba porą mažų). Tada ten pat supilkite aliejų tešlai ir vandenį, užminkykite elastingą tešlą. Uždenkite, kad nedžiūtų, ir padėkite pusvalandžiui į šaldytuvą.
Pasiruoškite įdarą: svogūną susmulkinkite ir apkepkite aliejuje, kad pagelstų, atvėsinkite ir sumaišykite su faršu, prieskoniais, smulkintom arba pertrintom dilgėlėm bei druska.
Lipinkite nedidelius virtinukus, jei norite - galite užšaldyti kitam kartui. Virkite kaip įprastus koldūnus, patiekite su neriebia grietine.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau