Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Gruodžio » 21

Valykite kepenis nuo toksinų miego metu

Jūs galbūt girdėjote apie "auksinį pieną", bet tikriausiai supratimo neturite, iš ko jis yra sudarytas ir kuo yra naudinga sveikatai.

Tiesą sakant "aukso pienas" - tai naudingas žolių ir kokosų pieno darinys, kuris yra šildomas, kad būtų gaunamas skanus ir maistingas gėrimas, kurį galima vartoti visą dieną, bet geriausia ryte ir vakare.

Šis gėrimas yra veiksmingas padedantis išvalyti kepenis, kuris geriamas prieš miegą.

Valykite kepenis nuo toksinų miego metu

"Aukso pienas" - kokoso aliejus, ciberžolė, imbieras, juodieji pipirai ir kokoso pienas. Taip pat, gali būti dedamas ir medus. Nepaisant to, jo efektyvumą daugiausia sudaro ciberžolė.

Receptas:

  • 1 šaukštelis ciberžolės (nedidelis gabalėlis šviežio imbiero šaknies, nuluptas ir susmulkintas);
  • 1 šaukštas kokoso aliejaus;
  • 2 puodeliai kokoso pieno;
  • juodųjų pipirų žiupsnelis;
  • 1 šaukštelis medaus (neprivaloma);
  • 1/2 šaukštelio cinamono (dėl aromato ir skonio, pagal pageidavimą).

Paruošimas yra labai paprastas, jums tereikia sumaišyti ingredientus ir pašildyti puode 5 minutes, tačiau neleiskite užvirti.

Atkreipiame dėmesį, kad kokosų pieną galite pakeisti, bet kokio kito tipo pienu, bet pieno produktai nėra rekomenduojami, nes tai gali sukelti įvairius simptomus (dėl maisto netoleravimo), tokių kaip spuogai, dirgliosios žarnos sindromas, alerginę reakciją į pieno produktus, dilgėlinė, egzemą ar kvėpavimo sutrikimus.

Turėtumėte išgerti "aukso pieno" ant tuščio skrandžio ryte arba prieš miegą. Tai efektyviau išvalys iš jūsų kūno toksinus, apsaugos nuo uždegimų, paskatins užgijimus, pagerins bendrą sveikatą!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.07.2019 laikas 14:18 Receptai – Patiekalai Skanus abrikosų pyrago receptas. Be svorio!
Paprasčiausias skanus abrikosų pyrago receptas! Gaminame abrikosų pyragą! Gaminu jį kiekvieną savaitgalį! Greitas vasaros pyragas be svorio prie arbatos per 5 minutes + kepimas.

Skaityti daugiau

27.10.2019 laikas 18:02 Receptai – Patiekalai Vyniotinis Su Aguonomis: Gaminimo Receptas

Tokie vyniotiniai išeina be galo skanūs. Jie švelnūs, su skaniu įdaru ir labai gražia glazūros plutele. Šie vyniotiniai -tikra šventinio stalo puošmena ir puikus desertas. Mes naudosime aguonų įdarą.

Skaityti daugiau

28.10.2019 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Keptos Vištų Kepenėlės Su Morkomis Ir Svogūnais

Morkas nuskutame ir sutarkuojame, svogūnus nulupame ir supjaustome plonais žiedeliais arba pusžiedžiais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, ištirpiname gabalėlį sviesto, dedame morkas, svogūnus ir pakepiname ant silpnos ugnies kol su...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau