- 21.12.2016
- 5.0 Reitingas
- 11792 Peržiūrų
- Komentarai
Jūs galbūt girdėjote apie "auksinį pieną", bet tikriausiai supratimo neturite, iš ko jis yra sudarytas ir kuo yra naudinga sveikatai.
Tiesą sakant "aukso pienas" - tai naudingas žolių ir kokosų pieno darinys, kuris yra šildomas, kad būtų gaunamas skanus ir maistingas gėrimas, kurį galima vartoti visą dieną, bet geriausia ryte ir vakare.
Šis gėrimas yra veiksmingas padedantis išvalyti kepenis, kuris geriamas prieš miegą.
"Aukso pienas" - kokoso aliejus, ciberžolė, imbieras, juodieji pipirai ir kokoso pienas. Taip pat, gali būti dedamas ir medus. Nepaisant to, jo efektyvumą daugiausia sudaro ciberžolė.
Receptas:
- 1 šaukštelis ciberžolės (nedidelis gabalėlis šviežio imbiero šaknies, nuluptas ir susmulkintas);
- 1 šaukštas kokoso aliejaus;
- 2 puodeliai kokoso pieno;
- juodųjų pipirų žiupsnelis;
- 1 šaukštelis medaus (neprivaloma);
- 1/2 šaukštelio cinamono (dėl aromato ir skonio, pagal pageidavimą).
Paruošimas yra labai paprastas, jums tereikia sumaišyti ingredientus ir pašildyti puode 5 minutes, tačiau neleiskite užvirti.
Atkreipiame dėmesį, kad kokosų pieną galite pakeisti, bet kokio kito tipo pienu, bet pieno produktai nėra rekomenduojami, nes tai gali sukelti įvairius simptomus (dėl maisto netoleravimo), tokių kaip spuogai, dirgliosios žarnos sindromas, alerginę reakciją į pieno produktus, dilgėlinė, egzemą ar kvėpavimo sutrikimus.
Turėtumėte išgerti "aukso pieno" ant tuščio skrandžio ryte arba prieš miegą. Tai efektyviau išvalys iš jūsų kūno toksinus, apsaugos nuo uždegimų, paskatins užgijimus, pagerins bendrą sveikatą!
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau