- 04.12.2021
- 0.0 Reitingas
- 1968 Peržiūrų
- Aptarti
Pirma kartą kai gaminau pagal šį receptą, pagalvojau kad gausis kažkas panašaus į užtepėlę, bet gavosi daug skaniau ir visiškai panašu į tik naminį lydytą varškės sūrį. Ir aš Jums pasakysiu kodėl taip gavosi - reikia rinktis birią varškę, joje mažai drėgmės, todėl sustingta ir gaunasi sūris, kuris pasakiškai skanus, labai gerai pjaustosi ir nebyra.
Jei norisi, kad gautųsi užtepėlė, kurią būtų įmanoma užsitepti ant duonos, renkamės drėgnesnę varškę.
Toks sūris pusryčių sumuštiniams yra nuostabus pasirinkimas.
Ingredientai
- varškė: 250 gramų
- išlydytas sviestas: 1 valgomojo šaukšto
- kiaušiniai: 1
- soda: 0,5 arbatinio šaukštelio
- druska: 0,5 arbatinio šaukštelio.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia varškę dėkite į dubenėlį, kuris tinka kaitinti mikrobangų krosnelėje. Ten pat įmuškite kiaušinį, supilkite ištirpintą sviestą, berkite druską ir sodą.
2. Išmaišykite, varškę dar šiek tiek patrinkite.
3. Tada dėkite į 800 V mikrobangų krosnelę ir kaitinkite 90 sekundžių.
4. Išimkite, gerai išmaišykite ir dar kaitinkite 90 sekundžių.
5. Permaišykite, kol šilta, kad neliktų varškės gumuliukų.
6. Atvėsinkite ir po to įdėkite į šaldytuvą sutvirtėti. Skanaukite!
Rekomendacija: Daugiau sūrių receptų rasite: Sūrių receptai.
Recepto Autorius Kviečiu į virtuvę
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau