- 28.12.2021
- 0.0 Reitingas
- 1707 Peržiūrų
- Aptarti
Skirtingai nei dauguma obuolių pyragų, šis pats skaniausias kai jau atvėsta. Nors dauguma jų būna labai skanūs, kol dar šilti.
Taip pat gaminant šį pyragą, rekomenduočiau rinktis rūgštesnius obuolius. Pamėginkite šį įdomų Beatos virtuvės receptą.
Ingredientai
- sviestas: 125 gramų
- rudas cukrus: 150 gramų
- kiaušiniai: 3
- kefyras: 100 mililitrų
- miltai: 150 gramų
- kepimo milteliai: 1 kupino šaukštelio
- obuoliai: 2-3 (nulupame ir plonai supjaustome).
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kiaušinius išplakame kartu su cukrumi, kad gerai suputotų (maždaug 5 minutes).
2. Tuomet supilame ištirpintą sviestą ir kefyrą, dar paplakame.
3. Tada miltus persijojame su kepimo milteliais. Įmaišome į skystą masę.
4. Po to obuolius nulupame, jeigu norisi, bet galima ir nelupti. Supjaustome plonai ir įmaišome į tešlą.
5. Kepame iki 180-190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių.
6. Pilnai atvėsiname ir skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau obuolių pyragų receptų rasite: Obuolių pyragai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau