- 13.01.2022
- 0.0 Reitingas
- 2238 Peržiūrų
- Aptarti
Tokios orkaitėje iškeptos varškės spurgos yra tikras mano atradimas. Man jos labai patinka, jose nėra tiek daug riebalų, skonis fantastiškas. Pastaruoju metu jos tapo labai pamiltos visos mūsų šeimos. Užsukę svečiai, kuriuos pavaišinau taip pat labai gyrė, vis kartojo, kad prie kavos puodelio jos labai tinka.
Ingredientai
- varškė: 250 gramų
- miltai: 200 gramų
- medus: 70 gramų (arba cukrus)
- alyvuogių aliejus: 90 gramų (arba sviestas)
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- vanilės ekstraktas: 0,5 arbatinio šaukštelio
- kiaušiniai: 3.
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių minkštą sviestą (arba aliejų) ištrinkite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo.
2. Tada po vieną įmuškite kiaušinius, po kiekvieno gerai išmaišydami.
3. Po to įmaišykite varškę.
4. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir švelniai įmaišykite į tešlą.
5. Tešlą supilame į pasirinktas keksiukų formeles.
6. Kepame maždaug 20 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
7. Puoškite pagal savo norus ir fantaziją To galima ir visai nedaryti ir lepintis iškart. Skanaus!
Rekomendacija: Daugiau spurgų receptų rasite: Spurgų receptai.
Recepto Autorius Viskas apie maistą
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau