- 05.03.2022
- 0.0 Reitingas
- 1685 Peržiūrų
- Aptarti
Šį kartą prie popiečio arbatos ar kavos norėčiau Jums pasiūlyti nuostabius sviestinius sausainius su aguonomis. Jie gaunasi trapūs ir tikrai labai skanūs.
Dar galite juos šiltus patiekto su pieno stikline - bus bene skaniausias desertas, kuris nukels Jus tiesiai tiesiai į vaikystę. Tikrai labai rekomenduoju nepatingėti ir pasigaminti.
Iš nurodytų ingredientų kiekių aš prikepiau 4 kepimo skardas sausainių.
Ingredientai
- sviestas: 200 gramų (kambario temperatūros)
- cukraus pudra: 100 gramų
- kiaušiniai: 2
- aguonos: 3 valgomųjų šaukštų
- vanilinis cukrus: 1 valgomojo šaukšto
- miltai: 500 gramų.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kambario temperatūros sviestą išsukite su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi.
2. Tuomet po vieną įmuškite kiaušinius, po kiekvieno gerai išmaišydami.
3. Tada suberkite aguonas ir įsijokite miltus.
4. Tešlą išminkykite. Ji gausis minkšta, elastinga ir švelni.
5. Tuomet tešlą iškočiokite ir formele išspauskite sausainius.
6. Galiausiai kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių temperatūros maždaug 10 minučių. Lepinkitės!
Rekomendacija: Daugiau sviestinių sausainių receptų rasite: Sviestiniai sausainiai.
Recepto Autorius Kviečiu į virtuvę
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau