- 25.06.2022
- 0.0 Reitingas
- 2062 Peržiūros
- Aptarti
Įvairiausių šašlykų sezonas jau gerokai įsibėgėjęs, todėl ir receptų reikia išmėginti pačių įvairiausių variantų. Šįkart mano sode buvo kepami vištienos šašlykai, kuriuos aš marinavau jogurto marinate. Šiuo receptu, norėjau sulaužyti mišą, kad šašlyką privalu marinuoti bent jau kelias valandas. Tikrai taip nėra. Pasimarinuoti jiems užtenka tiek laiko, kol įkais kepsninė ir žarijos bus paruoštos kepimui. Vištienos šašlykas gavosi labai minkštas, sultingas ir labai skanus.
Ingredientai
- vištienos krūtinėlės be odos: 2
- natūralus jogurtas: 6 valgomųjų šaukštų
- saldžiosios paprikos milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
- aitriosios paprikos milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- druska: žiupsnelio
- malti pipirai: žiupsnelio.
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių vištienos krūtinėles supjaustome gabaliukais (aš pjaustau maždaug 2-3 kąsnių dydžio).
2. Tada užpilame natūraliu jogurtu, suberiame prieskonius ir išmaišome.
3. Leidžiame pasimarinuoti bent kelioliką minučių.
4. Po to vištienos gabaliukus suveriame ant iešmų.
5. Kepame vis pavartydami, kol gražiai apskrunda ir pilnai iškepa.
6. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!
7. Rekomendacija: Daugiau vištienos šašlykų receptų rasite: Vištienos šašlykai.
Recepto Autorius Samčio užrašai
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau