- 02.07.2022
- 0.0 Reitingas
- 1958 Peržiūrų
- Aptarti
Mano virtuvėje lynas yra labai populiari žuvies, nes tėtis man jos labai dažnai parveža iš žvejybos. O turint šviežios žuvies, tenka su ja kažką daryti. Šį kartą pasirinkau ją keptu keptuvėje - gabaliukais. Toks paruošimo yra labai paprastas, bet tuo pačiu labai skanus. Aš dažniausiai šitaip iškeptą lyną patiekiu su šviežių daržovių salotomis, bet Jūs galite pasirinkti ir kitą mėgstamą garnyrą.
Ingredientai
- švieži lynai: 1
- kiaušiniai: 2
- miltai: pagal poreikį
- žuvies prieskoniai
- citrinos: 1
- aliejus (kepimui).
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia lyną išvalome, pabarstome prieskoniais ir paliekame maždaug pusvalandį pasimarinuoti.
2. Tada į dubenį įmušame 2 kiaušinius, sumaišome juos su žuvies prieskoniais (žuviai įtrinti ir kiaušinio plakiniui aš naudojau du skirtingus prieskonių mišinius).
3. Lyną, supjaustytą gabalais, pamirkome kiaušinio plakinyje ir tuomet apvoliojame miltuose.
4. Keptuvėje įkaitiname aliejų.
5. Kepame maždaug 15 minučių ant nedidelės kaitros. Patiekiame ir skanaujame!
6. Rekomendacija: Daugiau lyno receptų rasite: Lyno receptai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau