- 05.07.2022
- 0.0 Reitingas
- 1208 Peržiūrų
- Aptarti
Labai paprastai paruošiamas ir be galo gardus tinginys. Jei norisi paruošti dar įdomiau, į jį taip pat tinka įmaišyti susmulkintų migdolų arba lazdyno riešutų. Bet man pačiai toks tinginys labai gardus ir tiesiog savaime, be jokių papildomų priedų. Išmėginę tikrai nesigailėsite, aš Jums tai pažadu.
Net nesu tikra ar šis ar klasikinis tinginys man labiau patinka. Šis gaunasi saldesnis ir riebesnis, nei įprastinis. O štai mano vyrui šis tikrai yra favoritas.
Pastebėjimas: Jei savo virtuvėje neturite kekso formos arba Tupperware žiedo, tinginį galima formuoti be jos: sukrečiame masę ant kepimo popieriaus arba maistinės plėvelės ir rankomis suformuojame "dešrą". Ją įvyniojame į popierių arba plėvelę ir dedame į šaldytuvą.
Ingredientai
- varškė: 400 gramų (naudoju Vilkyškių 9% riebumo, kur pardavinėjama plastikiniuose indeliuose po 500 gramų)
- sausainiai: 360 gramų (naudojau 2 pakelius "Gaidelio" klasikinių)
- karamelizuotas kondensuotas pienas "Rududu": 200 gramų
- sviestas: 200 gramų.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia sausainius sulaužome į smulkius gabaliukus.
2. Tada varškę, išlydytą sviestą ir Rududu sudedame į dubenį ir elektriniu trintuvu viską sutriname iki vientisos masės.
3. Į varškės masę suberiame sausainių gabaliukus ir gerai išmaišome.
4. Masę krečiame į maistine plėvele išklotą kekso formą arba tupperware žiedą, šaukštu gerai paspaudžiame, kad neliktų tarpų ir dedame į šaldytuvą visai nakčiai.
5. Prieš patiekdami galite aplieti tirpintu juoduoju šokoladu arba pašildytu Rududu (kad lengviau būtų galima apipilti - sumaišykite su trupučiu pieno). Skanaus!
6. Rekomendacija: Daugiau tinginio receptų rasite: Tinginio receptai.
Recepto Autorius Skaniausi
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau