- 26.09.2022
- 0.0 Reitingas
- 670 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
- Bulvės - ~1kg;
- Kiaušinis - 1 vnt.;
- Svogūnas - 1 vnt.;
- Citrinis sultys - 1 arbat. šaukštelis;
- Druska - nubrauktas arbatinis šaukštelis;
- Augalinis aliejus blynų kepimui.
Įdarui:
- Kiaulienos faršas - 500 g;
- Kiaušinis - 1 vnt.;
- Svogūnas 1 vnt.;
- Česnakas - 1-2 skiltelės;
- Sviestas - gabalėlis;
- Druska, malti juodieji pipirai, imbiero milteliai arba šviežias imbieras.
Gaminame. Bulviniai blynai su mėsa
Gaminame įdarą. Svogūną, česnaką ir nedidelį imbiero gabalėlį (jeigu naudojate šviežų) supjaustome smulkiai ir kepiname keptuvėje išlydytame svieste apie puse minutės, tada pilame šlakelį vandens ir troškiname kol svogūnas taps skaidrus, o vanduo iš keptuvės išgaruos. Daržoves paliekame keptuvėje atvėsti. Į dubenį dedame kiaulienos faršą, mušame kiaušinį, dedame pakepintą svogūna, beriame druskos, pipirų, imbiero miltelių (jeigu nedėjote šviežio imbiero) ir išmaišome.
Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame, ir apšlaktome citrinos sultimis. Kartu su bulvėmis tarkuojame ir svogūną. Į bulvių masę dedame kiaušinį, beriame druską ir išmaišome. Blynus formuojame tiesiai keptuvėje. Į blynų vidų dedame mėsos įdaro. Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol bulviniai blynai iškeps. Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau