- 24.12.2022
- 5.0 Reitingas
- 616 Peržiūrų
- Aptarti
Pats subtiliausias ir beprotiškai skanus pyragas Naujųjų metų stalui! Paruošta be miltų, želatinos ir kondensuoto pieno. Nereikia net įjungti orkaitės - visi "skuba".
Parodysiu jums išsamų receptą
Kaip gaminti:
Sausainius sulaužome rankomis ir susmulkiname blenderiu.
Susmulkinkite graikinius riešutus trintuvu ir suberkite juos į sausainius.
Gerai išmaišykite, supilkite ištirpintą sviestą ir išmaišykite.
Supilkite į 18 metrų skardą. Išlyginkite ir paspauskite žemyn, kad liktų šonai.
Kreminį sūrį ir šokolado masę sudėkite į dubenį ir sumaišykite mikseriu.
Perkelkite į skardą ir išlyginkite.
Išplakite grietinėlę ir pabarstykite cukraus pudra.
Sudėkite kreminį sūrį ir dar kartą išsukite.
Supilkite į skardą ir išlyginkite.
Ant viršaus pabarstykite smulkintų riešutų ir apšlakstykite ištirpintu šokoladu.
Palikite šaldytuve pastovėti porą valandų.
Sudedamosios dalys:
- Sausainiai - 200 gramų
- Riešutai - 100 gramų (graikiniai riešutai)
- Sviestas - 80 gramų
- Šokolado drožlių pasta - 200 gramų
- Kreminis sūris - 400 gramų
- Cukraus pudra - 50 gramų
- Grietinėlė 33 % - 200 ml
- Riešutai ir šokoladas - papuošti.
Kaip jums pyragas? Pasidalykite juo komentaruose. Spauskite patinka tai ir prenumeruoti mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau