
- 30.12.2022
- 0.0 Reitingas
- 175 Peržiūrų
- Aptarti
Tai neįtikėtinai skanus, švelnus ir burnoje tirpstantis skanėstas! Jį lengva pagaminti ir užtrunka vos 10 minučių darbo. Iš labiausiai paplitusių ingredientų. Dalinuosi šiuo receptu su jumis.
Skanu!
Kaip gaminti:
Į dubenį sudėkite kambario temperatūros sviestą, supilkite cukrų, kiaušinį ir viską išmaišykite rankomis.
Supilkite miltus ir kepimo miltelius ir išmaišykite rankomis. Uždenkite maistinėmis putomis ir palikite "pastovėti".
Į puodą įmuškite kiaušinio trynį, suberkite cukrų ir išmaišykite plaktuvu. Supilkite krakmolą ir išmaišykite.
Sudėkite tarkuotą citrinos žievelę, citrinos sultis ir išmaišykite.
Supilkite pieną, išmaišykite ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Virkite, kol sutirštės, nuolat maišydami.
Tešlą sudėkite į 22 cm skardą ir išlyginkite dugną, kad susidarytų kraštas. Šakute padarykite nedideles skylutes.
Išpilkite grietinėlę.
Apibarstykite persikų skilteles ir pabarstykite granuliuotu cukrumi. Kepkite trisdešimt penkias minutes šimto aštuoniasdešimties laipsnių temperatūroje.
Leiskite desertui atvėsti, tada pjaustykite (aš pjaustau karštą)
Produktai:
- Kiaušiniai - 1 vnt.
- Sviestas - 50 gramų
- Smulkintas cukrus - 50 gramų
- Miltai - 150 gramų
- Kepimo milteliai - 6 gramai.
Kremas
- Kiaušinio trynys - 1 kiaušinis
- Cukrus - 3 valgomieji šaukštai
- Kukurūzų krakmolas - 2 šaukštai
- Citrinos žievelė
- Citrinų sultys
- Pienas - 400 mililitrų
- 2 persikai.
Kaip jums patinka receptas? Parašykite savo nuomonę komentaruose. Spauskite nykščius aukštyn ir užsiprenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau