Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » 2023 » Sausio » 09

"Tai Dievo dovana - tai skaniausi kopūstai, kokius kada nors esu ragavęs": greitai, lengvai ir be rūpesčių (biudžetinis receptas)

kopūstai, kopūstų blyneliai, kopūstų patiekalai, biudžeto receptas

Šiandien dalinuosi neįtikėtinai skanaus žiedinių kopūstų patiekalo receptu. Paruošimas greitas, paprastas, nesudėtingas, iš pigių produktų (kurių visada galima rasti namuose).

Tai skanu!

Paruošimo būdas:

Į verdantį vandenį įberkite druskos ir sudėkite susmulkintus žiedinius kopūstus. Pavirkite dvi minutes, tada sudėkite į dubenį ir smulkiai supjaustykite.

kopūstai, kopūstų blyneliai, kopūstų patiekalai, biudžeto receptas

Smulkiai supjaustykite žaliąjį svogūną ir sudėkite į švarų dubenį.

kopūstai, kopūstų blyneliai, kopūstų patiekalai, biudžeto receptas

Sutarkuokite tarkuotą sūrį ir įmuškite kiaušinius.

kopūstai, kopūstų blyneliai, kopūstų patiekalai, biudžeto receptas

Suberkite miltus, druską, juoduosius pipirus ir viską išmaišykite iki vientisos masės.

kopūstai, kopūstų blyneliai, kopūstų patiekalai, biudžeto receptas

Supilkite paruoštus žiedinius kopūstus ir gerai išmaišykite.

kopūstai, kopūstų blyneliai, kopūstų patiekalai, biudžeto receptas

Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Supilkite paruoštą masę ir išlyginkite. Kepkite tris minutes ant vidutinės ugnies (kol taps auksinės spalvos).

kopūstai, kopūstų blyneliai, kopūstų patiekalai, biudžeto receptas

Tada apverskite ir kepkite dar tris minutes. Supjaustykite porcijomis ir patiekite!

kopūstai, kopūstų blyneliai, kopūstų patiekalai, biudžeto receptas

Smagaus maisto gaminimo ir puikios nuotaikos!

Receptas:

  • Žiediniai kopūstai - 200 gr;
  • Žaliasis svogūnas - ryšulėlis;
  • Sūris - 50 gramų;
  • Vištienos kiaušiniai - 3 vienetai;
  • Kvietiniai miltai - 40 gramų;
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų - pagal skonį;
  • Augalinis aliejus - kepimui.

Ar turite kokį nors žiedinių kopūstų patiekalą? Pasidalykite komentaruose. Spauskite nykščius aukštyn ir užsiprenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!

paranormal.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
2025-11-01 laikas 12:12 Receptai Žemaičių Blynai: Nauda, Kalorijos, Įsisavinimas ir Pilnavertis Receptas

Žemaičių blynai – sotus lietuviškas patiekalas iš bulvių tešlos su mėsos įdaru ir kreminiu padažu. Porcijoje ~500 kcal, gausu kalio, baltymų. Organizmas įsisavina 90% angliavandenių, 95% kalio. Gaminant prarandama 15-25% ...

Skaityti daugiau

2025-10-26 laikas 22:46 Receptai Bananų duona su varške: skanus receptas, nauda sveikatai ir mitybinė vertė
Gardžioji bananų duona su varške – tai vienas tų kepinių, kurie visada pavyksta. Ji ne tik maloniai kvepia bananais ir vanile, bet ir pasižymi švelnia, drėgna tekstūra, kurią sukuria varškės gabaliukai. Tokia duona puikiai tinka t...

Skaityti daugiau

2025-10-23 laikas 16:45 Receptai Šilkiniai Bulvių Kukuliai su Faršo Padažu: Klasikinis Lietuviškas Patiekalas, Jo Nauda ir Receptas
Šilkiniai bulvių kukuliai su faršo padažu – tai klasikinis lietuviškas patiekalas, kuris ne tik džiugina širdį, bet ir užburia savo minkštumu bei sodriu skoniu. Šis patiekalas dažnai primena jaukius vaikystės vakarus, kai namuose ...

Skaityti daugiau

2025-11-04 laikas 10:17 Chemija ar alchemija: kodėl geismas nėra meilė santykiuose?

Daugelis klaidingai laiko geismą – stiprią fizinę trauką ir aistrą – pagrindiniu romantinių santykių veiksniu. Straipsnyje aiškinama, kodėl chemija (geismas) yra trumpalaikė ir dažnai veda prie nusivylimų, o tikroji alchemija (meilė) r...

Skaityti daugiau

2025-11-04 laikas 10:06 Šumerų civilizacija: natūralūs potvyniai ir irigacijos mitas

Šumerų civilizacija, viena seniausių pasaulyje, klestėjo Mesopotamijoje dėka natūralių Persijos įlankos potvynių, kurie prieš 7000 metų drėkino laukus be kanalų. Naujas tyrimas PLOS One, remiantis 25 m kerno analize iš Lagašo, atskleidžia, kad duk...

Skaityti daugiau

2025-11-04 laikas 09:52 Kaip atpažinti klastotą sūrį: 7 požymiai ir patarimai pirkėjams
Maisto saugos ekspertai įspėja: daugelyje parduotuvių sūrių yra augalinių riebalų pakaitalų, kurie gadina skonį ir kenkia sveikatai. Sužinokite 7 pagrindinius klastotės požymius – nuo nenatūralios spalvos ir blizgesio iki įtartinai ilgo galiojimo ter...

Skaityti daugiau

2025-11-04 laikas 09:38 4 Gimimo Mėnesiai su Giliausia Išmintimi ir Senomis Sielomis
Kai kurie gimimo mėnesiai neša ypatingą išmintį – kovas, liepa, lapkritis ir gruodis siejami su senomis sielomis, intuicija bei vidine jėga. Astrologija (Žuvys, Avinas, Vėžys, Liūtas, Skorpionas, Šaulys, Ožiaragis) ir numerologija paaiškina, kodėl ši...

Skaityti daugiau

2025-11-04 laikas 09:28 Žarnyno Mikrobiota ir Kraujospūdis: Kaip Maitinti Gerąsias Bakterijas
Žarnyno mikrobiota daro įtaką kraujospūdžiui per SCFA, uždegimą ir kraujagyslių funkciją. AHA 2025 patarimas rekomenduoja augalinę mitybą su prebiotikais (daržovės, atšaldytos bulvės), polifenoliais (uogos, alyvuogių aliejus) ir probiotikais (jogurta...

Skaityti daugiau