Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai » 2021 » Kovo » 24

Antienos sriuba su daržovėmis, kopūstais, pievagrybiais ir pupelėmis

Antienos sriuba su daržovėmis, kopūstais, pievagrybiais ir pupelėmis

Tikriausiai nieko nenustebinsiu pasakiusi, kad Lietuvoje nėra labai populiarios sriubos su antiena. Bet aš galiu pasakyti, kad ši mėsa sriubai suteikia nuostabaus skonio ir tikrai verta išmėginti gaminti su ja. Žinoma, ši mėsa nėra pati pigiausia, bet kartas nuo karto galima save palepintu tobulu skoniu. O šis receptas tai tikrai padės padaryti. Man asmeniškai labai patikęs derinys. Tikiuosi, kad artimiausiu metu ir Jūs išmėginsite jau artimiausiu metu ir komentaruose paliksite savo atsiliepimą ar patiko.

Ingredientai

Sultiniui:

  • antienos rinkinys sriubai: 750 gramų (naudoju "Lapino puota produkciją"; galite naudoti ir vištieną ar kalakutieną)
  • svogūnai: 0,5 nedidelio
  • morkos: 1
  • kvapieji pipirai: 5
  • juodieji pipirai: 5
  • lauro lapeliai: 2
  • šviežias rozmarinas: 1 šakelės
  • druska
  • vanduo: 2 litrų.

Sriubai:

  • morkos: 2
  • švieži kopūstai: 200 gramų
  • pievagrybiai: 6
  • konservuotos raudonosios pupelės: 220 gramų
  • pjaustytos šviežios petražolės: žiupsnelio
  • maltas imbieras: 0,5 arbatinio šaukštelio.

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia į puodą sudedame antienos rinkinį sriubai, svogūną, stambiai pjaustytą morką, pipirus, lauro lapelius, rozmarino šakelę, įberiame druskos, užpilame vandenį ir kai užverda, verdame maždaug 60 minučių silpnos kaitros. Vis nugraibome susidarančias putas.

2. Po to sultinį nukošiame per smulkų sietelį ir supilame į švarų puodą. Nuo antienos kaulų nupjaustome mėsą.

3. Dar kartą užkaičiame puodą su sultiniu ir kai tik jis užverda, sudedame smulkiais kubeliais supjaustytas morkas.

4. Verdame kelias minutes, kol jos suminkštėja.

5. Tada dedame griežinėliais supjaustytą šviežią kopūstą ir pievagrybius, suberiame konservuotas raudonąsias pupeles, antienos mėsą ir verdame kelias minutes, kol kopūstas suminkštėja.

6. Išjungiame kaitrą, suberiame šviežias petražoles ir išmaišome. Patiekiame ir skanaujame!

Rekomendacija: Daugiau antienos sriubų receptų rasite: Antienos sriubos.

Recepto Autorius Oditėlės blogas

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
20.12.2024 laikas 17:05 Receptai Kalėdų antis grilyje: skonis ir tradicija susijungia
Kalėdų šventės yra puiki proga mėgautis ypatingais patiekalais, ir antis grilyje yra vienas iš geriausių pasirinkimų. Šis receptas sujungia sultingą mėsą, aromatingą įdarą ir išskirtinius vaisių prieskonius, kurie suteikia unikalų...

Skaityti daugiau

20.12.2024 laikas 16:57 Receptai Marinuota skumbrė: skanus ir maistingas užkandis
Marinuota skumbrė yra ne tik skanūs, bet ir maistingi užkandžiai, kurie puikiai tinka tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Ši žuvis yra kupina omega-3 riebalų rūgščių, baltymų ir vitaminų, todėl jos įtraukimas į mitybą gali te...

Skaityti daugiau

20.12.2024 laikas 16:49 Receptai Silkė su džiovintais grybais: tradicinis lietuviškas skonis
Silkė su džiovintais grybais ir svogūnų pagardu – tai ne tik skanus, bet ir simbolinis lietuviškos virtuvės patiekalas, apjungiantis tradicijas ir modernumą. Šis receptas ypač populiarus, kai norima paruošti lengvą, tačiau sočę už...

Skaityti daugiau

22.12.2024 laikas 17:17 Kaip sustabdyti plaukų slinkimą: SUPER veiksmingos priemonės
Plaukų slinkimas yra problema, su kuria susiduria daugelis, o natūralios priemonės gali būti puikus sprendimas. Nuo senovės žmonės naudojosi įvairiais augalais ir žolelėmis, kad sustiprintų plaukų šaknis ir išvengtų slinkimo. Šiame straipsnyje apžvel...

Skaityti daugiau

22.12.2024 laikas 17:05 Nežemiška gyvybė: galimybės ir iššūkiai kosmose

Mokslininkai vis dažniau kelia klausimą: ar gyvybė gali egzistuoti kosmose, toli nuo mūsų planetos, net ir ekstremaliausiose sąlygose? Nuo tardigradų iki termofilinių bakterijų, Žemėje yra daugybė organizmų, kurie sugeba išgyventi net ir pačiose s...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 21:26 Storosios žarnos valymas nuo toksinų: 1 paprastas receptas
Virškinimo sistemos problemos, tokios kaip dirgliosios žarnos sindromas ar lėtinis vidurių užkietėjimas, yra vis labiau paplitusios. Daug žmonių ieško natūralių būdų, kaip pagerinti savo savijautą ir išvalyti gaubtinę žarną. Šiame straipsnyje pristat...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 19:19 Stebuklingas svorio metimas tinginiams: imbiero mišinys
Naujausi Kinijos mokslininkų tyrimai atskleidžia revoliucingus atradimus apie litocholinę rūgštį, natūraliai gaminamą organizme. Šis junginys, kuris pasireiškia, kai organizmas patiria badavimo būseną, gali tapti raktu į senėjimo procesų sulėtėjimą i...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 11:40 Kaip Neužversti Artimųjų Savo Negatyvumu?

Kiekvienas iš mūsų susiduria su iššūkiais ir sunkumais gyvenime, tačiau kaip mes juos sprendžiame, gali reikšmingai paveikti mūsų santykius su artimaisiais. Pagalbos ieškojimas yra natūralus, tačiau svarbu žinoti, kada ir kaip tai daryti, kad neap...

Skaityti daugiau