- 12.01.2021
- 1.0 Reitingas
- 868 Peržiūrų
- Aptarti
(Paranormal) Tai nuostabus mišinys, kuris yra nepamainomas mėsai marinuoti, keptoms daržovėms bei salotoms aplieti, ypač jei salotose yra tam tikro kartumėlio, kaip pvz. graikinių riešutų, ridikėlių, gražgarsčių (arugula) arba radikijo (radicchio - burokėlių spalvos karčiosios salotos).
Ingredientai
- balzaminis actas: 30 mililitrų
- alyvuogių aliejus: 60 mililitrų
- citrinos sultys: iš 0,5 vnt (nėra būtina)
- rudas cukrus: 1 arbatinio šaukštelio (nėra būtina)
- česnakas: 1 skiltelės (nėra būtina)
- druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
- šviežiai malti juodieji pipirai: 0,5 arbatinio šaukštelio.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia česnako skiltelę sutraiškykite ir pertrinkite kartu su druska.
2. Tuomet visus produktus dubenėlyje sumaišykite bei gerai suplakite šakute arba stipriai supurtykite indelyje su sandariu dangteliu. Druskos ir cukraus kristalai privalo būti ištirpę, aliejus ir actas - susijungę į emulsiją.
3. Padažą galite laikyti net savaitę arba kiek ilgiau šaldytuve, uždarame indelyje, prieš naudojant vėl gerai išplakame! Skanaus!
Rekomendacija: Daugiau padažų receptų rasite: Padažai.
Recepto Autorius Segebutės užrašai
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau