Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2019 » Liepos » 23
Lengvas ir skanus kefyrinis tortukas
23.07.2019, 22:23
Gaminame namuose. Lengvas ir skanus kefyrinis tortukas
Kefyrinis tortukas receptas. Paruošimas: Suplakame visus komponentus. Tešla gaunasi kaip tiršta grietinė. Dalijame tešlą į 2 lygias dalis, į vieną beriame 1 arbatinį šaukštelį kakavos. Iškepame 2 papločius, atvėsiname ir perpjauname aštriu peiliu į 2. Ruošiame kremą ir sutepame papločius, pridedame riešutėlių ir cukatų. Beriame viršuje kakavą. Leidžiame tortui pastovėti apie 3 val. Gero apetito! Daugiau žiūrėkite vaizdo įraše.
Skaityk toliau
Gaminame namuose. Kepti varškėčiai paranormal.lt
23.07.2019, 20:14
Kepti varškėčiai
Gaminame namuose. Kepti varškėčiai. Varškėčius apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių. Kepti varškėčiai tiekiami su grietine ir/ar mėgstama uogiene. Skanaus!
Skaityk toliau
Gaminame namuose. Obuolių pyragas paranormal.lt
23.07.2019, 20:05
Obuolių pyragas

Gaminame namuose. Obuolių pyragas... Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių ir kepame obuolių pyragą 40-45 minutes. Jeigu pastebėjote, kad viršus pradeda degti, o kepimo laikas dar nepraėjo, apdenkite pyragą folija. Dar šiltas obuolių pyragas gali būti patiekiamas su ledais. Skanaus!

Skaityk toliau
Gaminame namuose. Blynai su obuoliais paranormal.lt
23.07.2019, 19:56
Blynai su obuoliais

Gaminame namuose. Blynai su obuoliais. Keptuvėje įkaitiname augalinį aliejų, šaukštu formuojame blynus ir apkepame juos iš abiejų pusių. Blynai tiekiami su skystu medumi arba cukraus pudra ir cinamonu. Skanaus!

Skaityk toliau